Přejít na obsah

Vrzání při přejíždění příčných nerovností


HefK

Doporučené příspěvky

Ahoj všem :)

Mám dotaz... Stává se někomu z vás že by při přejíždění např. zpomalujíciho prahu před přechodem vám vrzalo od podvozku - konkrétně přední kolo? Vím že vrzání nemá vliv zda brzdím nebo ne a přejíždím je do rychlosti cca 15 km/h takže se auto trochu zhoupne a taky je jedno jaké je počasí - mokro, sucho vrže skoro pořád :)

 

Mám Yetiho 2013, 1.4 TSI 73 k km najeto.

 

Děkuji moc všem za info :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě to začlo až teď a jen v předu v pravo tak je mi to hodně divné :) Vím že po tech kilometrech na to má nárok ale v posledním autě když to takhle vrzalo tak se musel měnit čepy na ramenech :) Tak by mě zajímalo zda je to Ok nebo zda se mám připravit na výměnu nějakých komponentů :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli Vás to trochu uklidní, tak ten můj 81/4x4 s něco přes 50tis na hrbu povrzává dávno. Jde to spíš odzadu a jen občas a náhodně. Zespodu žádný problém na závěsech vidět není, tak to zatím neřeším.

Jen takový nápad. Před nějakým časem mi v autě začalo něco  vrrrrrrzat. Nedokázal jsem určit, odkud to jde, tak šli zadní sedačky + plato ven, manželka si sedla za volant, já do kufru a hurá na polní cestu. Při pomalé jízdě jsem držel v ruce otevřené páté dveře, pak jedny zadní boční dveře a pak ty druhé a ejhle, ony vrzaly pravé zadní dveře. Mázl jsem zámek  nějakým teflonem a byl klid, ale nyní asi po půlroce se to zase už ozývá, takže by to chtělo nějaké lepší mazání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...