Přejít na obsah

Výměna halogenových světel za xenony/bi-xenony u před FL Rapidů


miklisek

Doporučené příspěvky

Před hodinou, KarelZikmund napsal:

Na druhou stránku potkávám dost aut u kterých si myslím, že při kombinaci xenonu led netlumí. Ideální by bylo asi mít je utlumené pořád pokud mají takovou svítivost.

Určitě tlumí, nemůže svítit DRL a potkávací. Jinak, LED vydávají v noci nepříjemné ostré světlo (jedno na jakém autě), takže tohle řešení opravdu není ideální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každému(z těch co tady píší) se zdá že to svítí víc, ale zapomíná, že tam je jen výbojka s 25W. Pokud by tam byla s 35W, tak to vyřeší tento pocit. Je tam ta samá jednotka pro denní světla jako u Superba3 a tam i když to v noci přidám na denní, tak výbojka to vždy svým tokem přebije. Tj. nemůže to víc oslňovat, než starý typ xenonů co si někdo namontoval na své auto bez nivelace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen si chci pochlubit skvělou prací jiného. Díky Ferdovi jsem první člověk se starým Rapidem, kterému LED fungují jako na novém Rapidu tzn. mění svítivost .... #megaradost

 

 

Menším neduhem se bohužel po výměně jednotky zatím nepodařilo zprovoznit přední mlhovky. Corner funguje, ale přes vypínač se nerozsvítí. To už je však jen otázka času a ten už jsme neměli. Na jaře to dořešíme.

 

Aspoň víte kam se obracet s prosíkem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednotka musí být 7H0937090B nebo D. 

 

Je zvláštní, že na této jednotce funguje manuální comming home a tu co má Miklisek zase comming home nepodporuje(jen leaving home). Další věc je, že jednotka nebyla nová. Tj. bohužel nemám tyto jednotky tak zmapované jako u O2 nebo S2. Bude to ještě otázka hledání a vývoje...světla teď utlumí jak na pozici obrysových světel, tak při hlavních světlech a problém s blinkry je vyřešen potlačením chybových zpráv. Tj. použitelné řešení zcela dle předpisů a mlhová světla lze při nejhorším, vyřešit dvěma přepínacími relátky, které budou napájeny svorkou 15 a ovládány vypínačem předních mlhovek.  

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za info, já se tím stejně budu obracet na něj, ale až po novém roce, teď to nestíhám, sice mě štve mít světla v krabici místo na autě, ale absolutně nemám čas to pořešit dřív. Jinak dnes jsem přikoupil tmavé mlhovky, ty světlé tam moc nepasují. Mlhovky jsem kupoval v ob autodíly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...