Přejít na obsah

Prodloužená záruka


Plzeňáček

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

máte někdo dokoupenou prodlouženou záruku? Psal jsem dotaz na infolinku Škoda, zda by mi mohli poslat záruční podmínky, ale odpověděli mi následující:

 

Vážený pane,

 

děkujeme za Váš email a důvěru, se kterou se obracíte na naši všeobecnou informační linku ŠKODA.

 

Podrobné záruční podmínky jsou uvedeny v Servisní knížce, která je součástí každého vozu.

 

V případě, že ještě nevlastníte vozidlo ŠKODA a zjišťujete informace, je potřeba obrátit se přímo na autorizovaného obchodního

partnera ŠKODA. Zde podrobnosti o záručních podmínkách nemáme k dispozici.

 

S pozdravem a přáním příjemného dne

 

Roman Ondruš

info@skoda-info.cz

ŠKODA Infoline 800 600 000

 

Tzn. Škoda nemá k dispozici svoje vlastní záruční podmínky, ale při reklamaci se jimi budou zajisté ohánět jako vzteklí.

 

Jde mi o to, že neplánuju jezdit na běžné výměny oleje do autorizovaných servisů, ale pouze na opravy a nerad bych, aby mi prodloužená záruka díky tomu padla (běžná záruka mi díky blokové výjimce padnout nemůže).

 

Případně mohl by to sem někdo vykopírovat ze servisky?

 

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že je rozdíl "prodloužená záruka" tzn. třeba 2+2 roky kde jsou podmínky stejné jako u zákonné záruky 2 leté, ale prodejci jí už asi nenabízí. Ty dva roky byly pěkně drahý cca 4tis. A záruka Mobilita Plus na 5 let a 100tis km, která se nabízí teď. U té co jsem někde četl je podmínka vše dělat v AS. Proto je taky platba za ní tak levná a motivační oproti té předchozí cca do tisícovky. Ale pokud je to jinak, tak mě opravte :-D

Editováno: , autor: mkaba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Platí obojí :-) Buď si můžeš připlatit asi 900 Kč za Záruku mobility, kde ale musíš provádět servisní prohlídky v autorizáku (a tuším, že to je, jak název napovídá, jenom nějaká rozšířenější asistence ve smyslu přijedeme při poruše, opravíme, pokud ne, půjčíme auto nebo ubytujeme a Tvoje odtáhneme do servisu, kde opravu platíš) a nebo si připlatíš za 21 000 Kč konkrétně na Superba prodlouženou záruku na 5 let nebo 150 000 kilometrů a ta se chová jako standardní dvouletá, tzn. bezplatně opravíme jakoukoliv závadu vzniklou vadou materiálu nebo výrobním postupem atd. U té jsem ale nikde nenašel, že by byly podmínkou návštěvy autorizáku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co napr. zaruka na neproreziveni? Neni vyjimkou ze na nekterych mistech o2 kvetly jiz po 4 letech. A kontrolovat lak a jeho poskozeni muzou jen ve skodovce, resp. reklamace uznavaji pouze s pravidelnyma prohlidkama ocejchovanyma razitkem Skoda. Jinak ti pripadne poskozeni na zaruku neopravi nikde. Vl. zkušenosti..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám v servisní knížce napsáno Mobilita Plus a prodloužená záruka na 5 let nebo 100tis. Tak teď jsem z toho magor :-) No až budu mít cestu kolem AS tak se zeptám ;-)

Mobilita PLUS za 990 Kč:
Cituji : "K tomu, aby každá vaše jízda vozem ŠKODA byla vždy bezpečná a příjemná, připravili jsme pro vás paket Mobilita Plus, jehož zakoupením si můžete prodloužit záruku mobility a standardní dvouletou záruku na vůz na období 5 let nebo 100 000 km. Podmínkou platnosti záruky mobility rozšířené na 5 let nebo 100 000 km je provádění předepsaných servisních prohlídek u servisního partnera ŠKODA.".
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že řešíte nepodstatné...mě přijde podstatná informace osloveného pána:

 

Citace:

"Podrobné záruční podmínky jsou uvedeny v Servisní knížce, která je součástí každého vozu."

 

Tak to se zřejmě pán plete, protože servisní knížku již nyní nikdo k autu nedostane a existuje jen virtuálně ve Škodovce....to bude veselo až se zjistí, že mají nejen bordel v motorech, ale i v databázi těchto úkonů.

 

Jinak co najde google:

http://www.nas-servis.cz/wp-content/uploads/Prirucka_garance.pdf

 

Hodně zajímavé čtení, které je stále platné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Ja se na to ptal ted pri koupe Kodiaqa. Dle servisu za tech 2000 je zaruka mobility 5let 100k km. Melo by byt vsechno prodlouzeno z tech 2 let na 5let.

z Konfiguratoru: 

  • Mobilita Plus

Paket Mobilita Plus rozšiřuje rozsah záruky mobility a navíc obsahuje prodlouženou záruku na 5 let / 100 000 kilometrů. Záruka je tak poskytnuta v neočekávaných situacích, jako je defekt pneumatiky, vybití baterie, záměna paliva, zabouchnutí klíče ve vozidle či dokonce poškození kabeláže zvěří.

  • Prodloužene zaruky 5let/150tkm za 22t KC

Spolehněte se na perfektní stav svého vozu i po uplynutí standardní záruky. ŠKODA Prodloužená záruka prodlužuje garanci na dobu 5-ti let, nebo do ujetí 150 000 km (podle toho, která situace nastane jako první).

 

Ja si nechal nakonec jen tu Mobilitu plus za 2t, protože prodejce se dusoval, že kdyz nenajedu vice, je to nesmysl.

Uplne jsem mu ale dosud neuveril. Uvidime jestli nebude prekvapeni :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...