Jump to content

Ostřikovače předního skla.

Martin Bednář

Recommended Posts

• 1 month later...

V servise mi řekli, ať s tím přijedu za 10 dnů.... Tak jsem to rozebral sám, musel jsem vyndat všechny hadičky z kapoty a zprovoznit to. Jedna hadička byla z výroby takřka zaslepená. Tak jsem jí trochu zvětšil a je to OK.
A radši jsem si to udělal sám. Neumím si představit, že by tomu nějaký maník na dílně věnoval tolik času a měl s tím trpělivost...

• 1 month later...
  • 5 months later...

Pokud tam je zpětný ventil, tak má asi nějakou funkci, ne? Zřejmě aby voda neutíkala zpět do nádržky. Bez ventilu to bude možná lépe stříkat, ale taky bude delší reakční čas. To dobře znám z OII, po zmáčknutí 2 s nic nestříká a pak najednou gejzír.  

To si děláte legraci, že u Supa nedokázali vyřešit takovou blbost, kterou měl už Favorit? Proč proboha nedají ventilek někam k nádržce? Pokud ventil pracuje na mechanickém principu, musí mít pro udržení vody v sytému nad sebou nějaký vodní sloupec! V kapotě je úplně naprd. Pak je jasný, že jestli je tam nějaká pružinka, aby to drželo, že nemusí čerpadlo vodu vůbec protlačit do trysky. A jestli se šetřilo, a nedali tam nerezovou......