Jump to content

Ostřikovače předního skla.

Martin Bednář

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...

Vyměnil jsem trysku u řidiče, ostříkává to více plošně, ale jen na určitou část skla. Prozatím jsem nechal původní trysku u spolujezdce  - ta ostříkává tři místa skla jednolitým proudem. Uvidíme,  co se více osvědčí. Účel podle mně splní obě varianty, možná jde jen o vizuální efekt. Napadá mě i chování obou variant při vysoké rychlosti - jednolitý proud bude určitě méně náchylný na strhávání proudem vzduchu. 

Edited by KarelM

Tak trysky  4G0955987A a 4G0955988A dosly a nefunguju...., zustava stred skla suchy a neni to ono. Velmi su podobne S3 len maju trosku ine diery. Tak sam tam zamontoval naspet origo a sesteloval trochu (na stelovanie potrebujete Torx 9) a zatial je to OK....

Prava tryska A6

t1.jpg

Leva tryska A6

t2.jpg

Horny tryska Audi A6, dolny Superb 3, diery su otočene leva prava...

t3.jpg

Edited by MTX
  • Pozitivní 1

Dnes mi servisman v Budejovicich podle VIN kouknul do systemu a zjistil, ze z dubna tam je akce na ostrikovace oken. Coz je zvlastni, jelikoz mi ostrikovace opravovali uz jednou v lednu primo v Boleslavi, kde jsem byl mimo jine i s moji slavnou murou ve svetlometu :-) Patrne nejaka dalsi modifikace. Tak snad do tretice to klapne [emoji3]

On to z toho obrazku asi moc nechapal. Ja to z nej po telefonu nebyl schopen dostat. Napisu to sem, az to bude vymenene.
(btw. me pobavil tim, kdyz mi rikal, ze tam mam nejakou akci ohledne motoru; a po chvili jsem z nej dostal, ze mluvi o tdi, kdezto ja mam tsi [emoji3][emoji16][emoji23])
Takze je vlastne otazka, co tam vlastne s tema ostrikovacema videl... [emoji39]