Sc0ttY Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Čau chlapi, před nějakou dobou mi jel zapalovač ve předu ale pak z ničeho nic přestal jet.. Podle mě to může být pojistka ale nevím jaká to je... Sundal jsem štítek a nenašel tam žádný označení pojistky pro zapalovač Na netu jsem našel něco podobného a prý to může dělat pojistka oken zadních jenže já to zkoušel už mačkal na ní asi 6x a stejně nic nejede Zadní zapalovač funguje normálně ale přední ne Prosím ví někdo, jak to opravit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sc0ttY Posted October 23, 2015 Author Share Posted October 23, 2015 Už jsem to vyřešil, byl to mazec v těch pojístkách ale našel jsem ji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Jakej mazec? Výměna pojistky je jako mazec? V návodu k použití je č.pojistky a schema pojistek. Najít příslušné číslo a vyměnit dle schematu. To umí moje šestiletá dcerka... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven01 Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Potvtdzuji. Skor si zisti co ti ju vypalilo... co si tam pchal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sc0ttY Posted October 25, 2015 Author Share Posted October 25, 2015 No jelikož jsem auto kupoval už ojeté a k němu není žádný manuál ani nic podobného, tak pro mě je těžké se v tom vyznat Cpal jsem tam kameru do auta a zas to vypálilo pojistku... Zadní zapalovač jede normálně, dam tam tu kameru a nabíjí v cajku ale přední pořád zlobí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Manuály, dílenské příručky, atd.: http://forum.skodahome.cz/topic/102140-d%C3%ADlensk%C3%A1-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dka-a-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-superb-i/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven01 Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Mozem sa mylit, ale v predu je zapalovac a vzadu je zasuvka a to je malicky rozdiel, skus pozriet tu koncovku na kamere, velakrat som videl ze tie -nozisky su chranene od + iba plastom , ktory sa lamal a vypalovalo to poistky...a tiez nie vzdy a vsade. Kad tam das inu vec tak to nevypaluje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Není v tom žádný rozdíl, zásuvky jsou totožné Většinou pojistku vyhodí špatný spotřebič, resp.konektor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven01 Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 U niektorych aut to nieje uplne tak. Ale to je jedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sc0ttY Posted October 27, 2015 Author Share Posted October 27, 2015 Tak nakonec to dělal kabel od kamery.. Je pravda že už není nejmladší a několikrát se stalo, že někdo nohou se o něj zaháknul a strhnul prostě z konektoru u kamery.. Jakmile jsem odpojil ten kabel tak se zas vše rožlo ani pojistka nebyla odpálena Vyzkouším nový kabel ono to může dělat i kamera... V létě to jak nahřálo čelní sklo tak několikrát spadla no.. Každopádně díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts