Petda Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Zdravim ..prosim o radu jak dotahnout ručku na superbu ..model 02 dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 (edited) Ruční brzda na Superbu se nedotahuje, je seřizována automaticky a nastavuje se jen při výměně lanka. Pokus jsi lanko neměnil, tak máš problém jinde Tady nějaké obrázky seřízení, ale dle DP jen při výměně lanka Edited October 23, 2015 by SUP1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petda Posted October 24, 2015 Author Share Posted October 24, 2015 Diky moc ...no neutahoval jeste ..jen je volna rucka a zabira az nadoraz ...tak nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubos85 Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Ahoj. Mám problém s ruční brzdou. Byl jsem na TK a vyhodili mě na ruční brzdu. Levé zadní kolo brzdí dobře a pravé vůbec. Pravé kolo jsem dal dolů a vyzkoušel jsem třmen a při zatažení ruční brzdy normálně píst vyleze a zaleze zpátky. Ještě jsem ho radši promazal a několikrát vyzkoušel. Když jsem namontoval kolo zpátky a zatáhnul jsem ruční brzdu tak bylo vidět jak levé kolo brzdí více než pravé. Můžu někde dotáhnout ruční brzdu?Ruční brzda je jen trošíčku volná. Když tak kde může být chyba? Díky za odpověďi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts