Přejít na obsah

Navigace Move & Fun


Doporučené příspěvky

Mohl by mi prosim nekdo z majitelu teto navigace napsat, zda dokaze davat navigacni pokyny do repraku soucasne s hrajicim radiem? A dokaze vubec davat pokyny do reproduktoru auta? Bohuzel ani autorizovany prodejce neni schopen toto sdelit.

 

A jakym zpusobem se resi aktualizace?

 

Predem dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,
navigační pokyny jdou z reproduktorů zároveň s hrající rádiem (FM, DAB, MP3, AUX, BT AUX). Celkově slušně provedená integrace v podobě palubního počítače, navigace, přehrávání médií a BT handsfree hned pro dva telefony.

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj bezprostředně předcházející příspěvek.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

pokyny jdou současně s radiem, ale rádio se nejdřív kapku ztlumí a pak promluví "plechová huba" a pak se rádio zase vrátí na původní úroveň. Jinak ta navi umí i varování při překročení rychlosti atd, ale mě to rozčilovalo, tak jsem to deaktivoval, navíc to řekne jen "POZOR", maximálně "POZOR, nebezpečné místo". Fajn je i grafické zobrazení od couvacích senzorů, člověk vidí kde to odře nejdřív :)

Kupoval jsem Move&Fun u dealera a dal mi na to 10% slevu za to, že mám od něj auto... takže necelých 6500,-Kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mike_k - dík dnes jsem objednal .Ale nebylo to jednoduché. Měli z toho zamotanou hlavu na prodejně. Volali všude ale pod číslem v katalogu co má uvedena škodovka to prý údajně není v systému a tudíž se to nedá ani objednat ( 1ST051235E ). Takže jsem to objednal přes E-shop a na konci to má D a tyto jsou .Pak mi volali ze škodovky že E je asi tisková chyba v katalogu a objednává se to stím D. Ted jen doufám že to ještě do vánoc stihnou odeslat.

A jen tak otázka. nikde jsem se nedočetl jakou velikost  Micro SD karty to podporuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já to koupil 15.12., ve škodovce v pohodě objednali podle čísla z katalogu a druhý den to tam bylo, i když mi nejdřív tvrdili, že dodání za 14 dní. Mám 1ST051235D a je na tom nápis GARMIN, model number 4NSF, splácáno na Taiwanu. Ještě jsem k tomu vzal futrál 1ST087315, ale ten je teda tiťop, skoro se bojím že to víc odřu když to do něj cpu, než kdybych žádnej futrál neměl...

 

update 21.4. - po pár týdnech se futrál umoudřil a kapku povolil, teď už se do něj dá navi dát celkem v pohodě a nebojí se že ju odřu.

Editováno: , autor: Joseamigo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera objednáno a dnes jsem ji přivezl. Taktéž GARMIN. Ale je to dárek k autu tak se to rozbalí až pod stromečkem. A jak jsem koukal, snad to zprovozním sám aniž bych jel do servisu. Ten futrál jsem chtěl taky, ale jestliže je tak těsný, raději se poohlédnu po jiném.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Problem je, ze zadna aktualizace neni. Z vyroby mam mapy Q4/2013 a pri pokusu o aktualizaci mi to nabidne taktez Q4/2013.

Ale treba delam neco blbe, jestli nekdo na neco prijde, tak dejte vedet.

 

Jinak to origo pouzdro je skutecne zcela nepouzitelne. Nechapu, jak nekdo mohl neco takoveho vymyslet. Z obtizemi se to da vubec zavrit a zcela jiste by se tim navigace casem podrela.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Takovej banální dotaz nepříliš zkušeného v této oblasti: Záleží krom velikosti na dalších parametrech MicroSD karty jako třeba rychlost čtení? Jestli dobře chápu, k přehrávání hudebních souborů stačí i rychlost malá...

 

...nicméně, když koukám třeba na nabídku okay, tak pomalejší Kingston micro SDHC 32GB Class 4 stojí stejně, jako rychlejší Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 - stejná cena a to, že obě jsou mezi nejprodávanějšími mě nějak nedává smysl (proč by někdo kupoval pomalejší kartu za stejný peníze aneb proč rychlejší karta neni dražší) - nebo snad existuje situace, kdy je vyšší rychlost na obtíž (nemyslím třeba pád ze schodů... :kol-15:  :kol-28: ).

 

V nabídce jsou samo ještě rychlejší a dražší karty, ale vzhledem k určení karty i pro záznamu videa ve FullHD předpokládám, že toto jest zcela zbytečné... (a jestli se mi nějakej soubor z NTB nahraje za 1s nebo 5s je mi celkem putna, mám čas kol11)

Editováno: , autor: Sir_Jarek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Z vyroby mam mapy Q4/2013 a pri pokusu o aktualizaci mi to nabidne taktez Q4/2013.

Tak mi to nabízí a má to přesně stejně Q4/2013 :kol-32: k přístroji zakoupenému s autem v dubnu 2016. A aktuální Q1/2016 mi Fresh nabízí za 69,00€!!!. :kol-44:  Mám zato, že kdyby nic jiného, tak by mapy měly být aktuální alespoň ke dni prodeje - a né 2 roky starý mapy. Tak jsem napsal prodejci. Jinak super věcička.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...