Přejít na obsah

Mizí olej, cuká, a svítí kontrolka kontroly motoru.


Dawe11

Doporučené příspěvky

Ahoj. Potřeboval bych poradit. Mám motor 2.0 benzin, 85kw, r.v. 2001. Už skoro pravidelně svítí kontrolka kontrola motoru. Po napíchnutí na počítač hlásí vždy jen bohatou směs. Auto nepravidelně cuká při přidání plynu. A do toho mi mizí olej ale pod autem nikdy žádná skvrna není. Jeden automechanik mi řekl ze určitě jde olej do motoru a ze to není vůbec dobře. Když jsem byl v autoservisu u někoho jiného tak ten zase tvrdí ze do motoru olej nejde protože jsou čisté svíčky. Ale zase mi nedokáže vysvětlit kam tedy ten olej mizí. Nemáte stím někdo zkušenosti? Díky moc za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám presne tento problem . cuká mi len nieledy . Kontrolka motora mi svieti tretí krát.Prvý krát mi to v servise len vymazali a chyba bola so zmesou,že to nič závažné . Druhý krát som to nechal tak a kotrolka po asi 300 km zhasla sama.No a teraz mi svieti zaze.Začala svietiť po prejdení 150 km , keď som stál na voľnobehu na križovatke.Minimálne pôjdem do servisu pozrieť aká je to chyba, pretože motor ide normálne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...