daniel.m Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Je mozne, aby mi po 105000km zacalo odchadzat lozisko zadneho praveho kolesa na Yeti 2.0 TDI 103kW 4x4? Pocas jazdy je obcas pocut piskanie a po zastaveni je naboj tohto kolesa horuci. Rozmyslal som, ci to moze byt problem so strmenom brzdy, ale ten taky horuci nie je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 áno je to možné ...ale v tvojom prípade by som radšej nechal skontrolovať brzdy,možno ti "visí" platnička Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro 11 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Ahojte dnes mi mechanik oznamil pri vymene gufera na prevodovke (vnutorne poloosi obe strany) ze mam fuc loziska (su vybite) preto asi zacal kapat olej z prevodovky okolo gufera (semeringov) auto ma 6 rokov 1,2tsi 92000km kupil som ho nove je to mozne? Uz prestavam verit Skodovke som velmi znechuteny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts