wrack Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Ahoj, prosím máte někdo zkušenost s podobnou záležitostí? Při dobrzďování na posledních pár cm se autor párkrát zaklepe. Při úplném zastavení to ustane. Stejně tak při pomalounkém popojíždění, kdy mám pořád lehce sešlápnutou brzdu to lehce klepe. Když dobrzďuji na N tak to nedělá. Dříve mi auto podobně klapalo na neutrál s manuálem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_r_los Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Tak tohle jsem sám zvědav, já to mám práve s tím manuálem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquilla Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 On 11/4/2015 at 6:04 PM, wrack said: Quote Ahoj, prosím máte někdo zkušenost s podobnou záležitostí? Při dobrzďování na posledních pár cm se autor párkrát zaklepe. Při úplném zastavení to ustane. Stejně tak při pomalounkém popojíždění, kdy mám pořád lehce sešlápnutou brzdu to lehce klepe. Když dobrzďuji na N tak to nedělá. Dříve mi auto podobně klapalo na neutrál s manuálem. ja mam dsg na O2 ale nic take mi to nerobi asi tj uz off topic. ale itak by ma zaujimalo, podarilo sa ti to vyriesit co bola chyba ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts