mircak Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Zdravim, povedlo se mi presne na co jsem daval pozor, abych nejak zahadne nezapomnel (nezmrsil pri nastavovacich hratkach) heslo pro Smartgate wifi. Nevim jak, stalo se. Neznate nekdo moznost jak vyresetovat Smartgate jednotku do puvodniho nastaveni, kdy heslo je VIN auta? V navodu pisou, ze v podobnem pripade bych mel navstivit servis, zrejme vytahnou napajeni jednotky a bude hotovo? Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 (edited) Lost SmartGate password:If you lose your password, SmartGate needs to be reset at an authorised service centre by disconnecting it from the power supply. After the restart, the unit will return back to factory settings. Zkusil bych vyndat na chvilku při vypnutém zapalování pojistku na pozici 5 co je za kastlíkem nad spojkovým pedálem... Edited November 4, 2015 by ferda25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Ma vobec cenu este riesit Smartgate aj u mojho MR2019?Je vobec k niecomu pouzitelny?Nejako si nepamatam,ze by som nieco z heslom robil,povodny vin neberie,takze nieje mozne sa dostat do menu Smartgate a k datam z auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts