Přejít na obsah

Canton sound system


Doporučené příspěvky

:)

Ono je dolezite  a zvlast u novych aut...dat tomu trochu cas,aby sa repra dokonale rozohrali/zahoreli/.Vacsinou to nikto nenastavi po kupe,supne CANTON profil a caka zazrak.

Stale tvrdim,ze s kvalitnou muzikou vo formate FLAC sa fakt ten Superb Canton nema za co hanbit a je hodny tych penez.

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě Canton taky žádná sláva. Repráky jsou už dávno rozehráté a stějně nic moc kvalita.

Zkoušel jsem různé nastavení a nebýt tam ten sobwoofer, tak to vůbec nehraje. To samé rozsah středů a výšek, nic moc.

Samozřejmě by pomohlo vytlumení dveří a možná výměna repro. Ale v origo škoda za mě slabota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Souhlasím s Patrikem, je to o nastavení a hlavně o tom čím to krmím. MP3 320kb/s také není žádná paráda a o FM příjmu pomlčím.

Možná sehraje roli ještě "dodatečné tlumení proti hluku" kterým je L&K standardně vybaveno, za mě CANTON dobrý, trochu uřvaný, dá se zkorigovat a i o chlup lepší než DYNAUDIO v Arteonu.

 

Nesrovnávejme to prosím s Bang & Olufsen v MB a Bose  který je v jiné kategorii kočárů a především za jiný peníz.

Editováno: , autor: xtrack
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Začal bych asi tím, že snaha vyjádřit slovy kvalitu reprodukce hudby je podobně marná jako snaha vyjádřit tancem kvalitu architektonického návrhu budovy.

Každý to slyší jinak, každý má jiné očekávání a jinou srovnávací laťku.

 

Za sebe t.j. subjektivně

použité komponenty - viz foto na str. 2 tohoto vlákna - nemohou samy o sobě nikdy hrát tak dobře, abych si já řekl "OK, za ty prachy to hraje přijatelně" - leda že by byl Ťinton (Canton made in China) k mání bez příplatku.

V Mondeu jsem měl bezpříplatkové audio, doplněné o moje reproduktory, zesilovač a subwoofer. Cena mnou dokoupených komponent byla nižší než cena Cantonu a hrálo to v Mondeu o parník lépe než Canton v Superbu III

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pred kúpou S3 som sa kamaráta (má vlastné auto a chodí s ním na tie ich audio- tunning zrazy, vyhral aj nejaké prvé miesta) spýtal, či sa mi oplatí investovať cca 500€ do CANTON audia do auta oproti klasickému audiosystému. Povedal, že nie, radšej nech za tých 500€ vytlmím dvere, podbehy a kufor a zvyšné peniaze investujem do subwofera a určite to bude hrať lepšie než CANTON. Do tejto úpravy som nešiel, ale myslím že ten kamarát vedel, o čom hovoril.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

@Patrik1971 Super vďaka :) ešte jedna otazka, skusenost s brnčaním/vibráciou rezonáciou dverí, včera som ho doviezol ale po ceste ma išlo vychytiť inak z dobrej hudby, dvere spolujazdca pri istých basoch proste drnčia a vydáva to taky neprijemny zvuk, skušal som pritlačat aj tapacir všeliako ale to ako keby niečo v repraku neviem, nejaja skusenost čo by to mohlo byt pripadne reišenie? 

Ďakujem pekne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

To nie, viem ze taketo kravinky v dverach mozu sposobit kadeco ja som na taketo rezonacie alergicky, tapacir šiel dolu a par veci som prilepil a utesnil aby sa nehybali nejake kable atď.... taktiez som zistil ze nieje funkčny hlbkovy reproduktor ten čo je na spodu v rohu, nepoznate objednavacie čislo? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Vy co máte CANTON v SIII, je na reproduktorech logo CANTON?

 

Měl jsem půjčeného SIII iV s CANTON Audio, ale na reproduktorech bylo logo "Sound System". Může to být jen jiné značení, anebo je to třeba tím, že v systému chyběl subwoofer, který se do iV nedává?

 

Jinak subjektivně (a místní audiofilové teď neposlouchejte :) jsem byl z projevu velmi mile překvapen. Hrálo to tak, až jsem si říkal, že to snad ani není možné, když to nemá subwoofer. Je možné, že když se za CANTON do iV připlácí stejné peníze, jako do jiných modelů a přitom to nemá subwoofer, že pro zbylé komponenty je pouužita jiná, vyšší kvalita? CANTON mám ve svém Karoqu a že by ten v SIII iV hrál i přes absenci subwooferu nějak hůř se mi ani nezdálo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, to je nabídka pro iV, kam se subwoofer nevejde. Přesto se to uvádí jako zvukový systém CANTON, ale na reproduktorech není logo CANTON, ale Sound System (proč?). Proto by mě zajímalo, jestli a v čem je v reproduktorech v obou případech nějaký rozdíl.

 

V každém případě ze zvukového projevu v iV jsem byl překvapen a nechápal, kde se tam berou takové basy, když to nemá subwoofer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...