Přejít na obsah

Třetí brzdové světlo Spaceback


Dodi 15

Doporučené příspěvky

Ahoj. Mám nový neduh. Třetí brzdové světlo v křídle u Spacebacku je kolem dokola popraskané, jako od slunce vyšisované, na spodní starně již vyštíplé. Stáří vozu 10 měsíců, do myčky nejezdím, používám houbu, stěrač do světla nezasahuje. Do servisu jedu 19.11., tak doufám, že proběhne výměna bez diskuzí, jen mě technik upozornil, že to je na celý dopoledne. Výměna samotná je asi OK, ale schvalovací proces od SA prý trvá.

Koukněte se na své miláčky jak jste na tom vy?! Pak se prosím podělte. Zdraví Dodi 15.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím, tak světlo vyměněné v rámci záruky. Bylo popraskané uvnitř, až jako za tím vnějším sklem. Asi výrobní vada, ale je divné, že u nového to určitě nebylo a popraskalo to v průběhu používání. Co tomu pomohlo je otázka, slunce, zima, mráz?? Hlavně, že to je ok a jedeme dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zdravím vás všechny, tak vyjádření ze ŠA je??? Výměna pátých dveří za nové!!! :kol-32:

Teď nastává otázka, jestli to podstupovat a nebo se smířit s tím jak to je.

Mít na autě nové dveře je jako auto po bouračce, dveře určitě nebudou lakovány z linky, ošetřeny máčením proti korozi také ne, tak to můžou za pár let chytit pěknou lišku, ale to je jen moje úvaha. Okno přelepené, šrouby ožvejkaná barva, samolepka pruh? atd, prostě už to nebude originál. To se mi nějak nechce podstupovat. Mám na rozmyšlenou, tak se to ve mě pere. A co vy na to? :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marek: to ti taky dlouho nevydrželo? Co máš za datum výroby? Je jen divný co to může dělat. Snad v servise nedělají jen výměnkáři, ale podívají se do té kapsy pro světlo, jestli tam není nějaká nerovnost, třeba návarek z bodování apod. A pak mě napadlo, jestli třeba nejsou volný dveře na zámku a mají daleko větší šanci se klepat a kroutit.

Mě teď u posledního dokonce připadá, jestli ho opakovaně nevyndali, protože to je jako od rohu prasklé a po spodní straně popraskané, ale tam to bylo i u předchozích, třeba v horní části je v pohodě.

Editováno: , autor: Dodi 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...