Přejít na obsah

Nový R nebude...čím nahradit?


martt

Doporučené příspěvky

Mam 196 cm. Nad hlavou mam cca 15 cm este.Ak si mastavim sedacku pre mna tak vzadu je este asi okolo 35 cm na nohy. A povrzavanie? Od doby ako som predal rooma uz neviem co to je. Dlhodoba spotreba zatial od kupy co je cez 23 tis je 6,3 ale jazdim vela kratke trasy a vela mesto. Pneu 225/45 17. Teraz cez vikend trasa Rimavska/ Lipt. Mikulas cez Certovicu spotreba tam 5,3 priemerna rychlost 64 km a nazad 4,9 a priemerna rychlost 66 km. 2 x Chorvatsko nalozene auto na guli nosic s 4 bicyklami to bolo 5,8 l ale tempomat tak 110 az 115 km/h. Room bol dost pri zemi tak nastupovanie bolo ako do osobaku. Tu je to o dost vyssie. Spetaky su zhruba vo vyske vacsiny mensich suv a aj posed je podla mna skoro taky isty. Jedine co mi vadi je ze som nekupil motor s turbom. Uz som si ale zvykol a asi ho budem mat aj dlhsie ako 2 roky rooma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím, podle dohledatelných parametrů je výška pro řidiče u obou aut 104 cm, ale výška na zadních sedadlech Roomster 100 cm, 500L 93 cm (Golf Sportsvan 101 cm), ergo ve Fiatu bych asi vzadu dvě dvoumetrová chlapiska pohodlně neodvezl. Daň za vyšší posez. Ale určitě je 500L pohodlnější jak co do vnitřní šířky, hlavně na předních sedadlech, tak z hlediska tvrdosti podvozku. Hodně se mi líbí "dospělé" rozměry pneumatik. Za ty peníze dobrý tip.

Editováno: , autor: JayBee1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Jenže za ty tři roky konkurence kompletně obmění a vylepší celej segment...dobře, třeba z toho bude Bolka čerpat ale NIKDO mi nevymluví, že tady to auto už dva roky mohlo být, převzít štafetu po Rumajzlovi a dnes z toho těžit...u jinejch to jde... :kol-26:

Editováno: , autor: martt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...