Jump to content

Jaký kabel/diagnostiku (VAG/VCDS) pro Rapida?

Telephone
 Share

Recommended Posts

Můžete doporučit pro Rapid funkční kabel pro nastavení řídící jednotky?

Mám kabel, který mi fungoval na Fabii II, ale s Rapidem si nějak nerozumí.

Našel jsem toto: http://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-409-1-Vag-Com-409-1-KKL-OBD-2-USB-VAG409-1-Cable-Scanner/2034280821.html?ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_91_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 . V popisu sice píší, že je z roku 2015, ale v dalším textu je zase uvedeno, že je pro auta do roku 2004. Tak nějak nevím ... :kol-97:  

Edited by Pawouk
Upraven název tématu.

Ten s rapidem fungovat nebude. Ja jsem si koupil od tohoto prodejce http://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-14-10-VCDS-14-10-2-HEX-CAN-USB-Interface-Update-of-VAG-12/32368730211.html?spm=2114.01020208.3.32.26CgAZ&ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_91_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 a nakodoval si vse co jsem chtel. Bohuzel to kazdou chvili vypadava a bohuzel tam predtim nemel napsane, ze to ma problem s Rapidem 2013. Jinak hledej neco v tom stylu co jsem poslal v odkazu :) Mozna od jineho prodejce..

• 1 month later...
  • 1 month later...

Zdravím Vás,

tak jsem přes víkend přelouskal celé vlákno, byla to ale fuška :) V každém případě bych měl dotaz. Neustále se tu řeší co se dá či nedá dokódovat, ale to co mi zde chybí je čím to mohu dokódovat. Co si musím pořídit abych si to mohu nastavit sám? Předpokládám, že budu potřebovat nějaký kabel a soft ...

Zdravím Vás,

tak jsem přes víkend přelouskal celé vlákno, byla to ale fuška :) V každém případě bych měl dotaz. Neustále se tu řeší co se dá či nedá dokódovat, ale to co mi zde chybí je čím to mohu dokódovat. Co si musím pořídit abych si to mohu nastavit sám? Předpokládám, že budu potřebovat nějaký kabel a soft ...

Přesunul jsem to do odpovídajícího tématu. ;)

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
  • 11 months later...

Melo by, ale s jistotou ti to asi nikdo nerekne. Kdyz jsem kupoval taky pro rapid 2013 uz pred casem, bylo tam napsane, ze to funguje. Nakonec to fungovalo tak castecne, protoze to porad vypadavalo. Ale udelal jsem s tim (nakodoval) co jsem potreboval.

Jinak tady ho maji za 20EUR: https://www.aliexpress.com/item/VCDS-VAG-COM-17-1-3-VAGCOM-17-1-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW/32842687684.html

Edited by SkodaRapid

• 3 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...