Přejít na obsah

Plastovy zapach


Majo26

Doporučené příspěvky

Zdravim.Chcel by som poradit.Po zahriani motora mi prenika do vnutra auta cez kurenie plastovo gumovy zapach,ale to citim len po zastaveni,alebo parkovani resp.cuvani.Citit to ide hlavne z lavej strany.Studeny motor som skusal zahriat bez pohybu na parkovisku,a v tedy to skoro vobec nesmrdelo.Tak isto,ked prejdem cca 20 km,tak to nesmrdi uz ani po zastaveni.Tiekol mi olej,cez veko ventilov,ale to je hotove,netecie,no smrdi stale.Je to taky skor plastovy srad,ked vystupim z auta,je ho tiez citit aj von.Dakujem za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

To nebude plast ale právě olej. Je to hrozný. Měl jsem to také také. 3 nové těsnění vik a stále. Mě to teklo i gufery vacek. Sundej kryt rozvodu a podívej se tam nějakým teleskopickým zrcátkem. Nebo zezadu na hlavách jsou taková víčka (druhý konec vacky), ty můžou také téct. Je tam toho spoustu.... Auto jsem měl dva roky a tohle byl nekonečný, marný boj!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...