Přejít na obsah

Columbus aktualizace firmware


Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

To jsem také chtěl vědět, protože aktualizace 8557 (popř. 8555) je stará už cca. 1,5 roku. Odpověď ale asi není, max. bude tajná :-D. Zkoušel jsem oslovit přímo Mladou Boleslav, odpoveď byla klasicky alibisticky nějaká - určitě aktualizace bude, sledujte web... Bože :-D. Zde na fóru ani nikde na webu ale žádné info není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

A ja bych upresnil,ze obe verze stojej za velky .... Cisla popisna hruza a nechat se dle roho navigovat,je jen strata casu. Pro beznyho uzivatele,jezdicim hlavne kolem komina a po CR je to fakt  jedno,jestli toho Colomba tam ma. Osobne ho vyuzivam po okreskach,kde to vubec neznam,abych videl na mape,kde zacina vesnice,nebo spis jak ostra zatacka bude nasledovat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak musíme brát v úvahu, že už má tento "stroj" nejlepší léta za sebou. V době uvedení (a jeho tehdejší brutální ceně) to určitě byla bomba, ale ruku na srdce jeho svižnost, způsob zadávání adres, aktuálně již nedostupné aktualizace... No - já osobně jej ve voze nechávám možná z nostalgie, že prostě k autu patří (nejsem příznivcem čínských náhražek) a alespoň mu dobře funguje BT HF, ale na navigaci používám to nejjednodušší, funkční, intuitivní a zároveň nejaktuálnější - Mapy.cz v mobilu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky nejsem zastance cinyskych radii,i kdyz uznavam,ze maj navrch. Ta cena u uvedeni,tak to byla jako velka brutalita a tech kradezich techto radii,ani nemluvim. Asi pred 2roky jsem mluvil s prodejcem u VW a ten mi rekl,ze samotne radio se prodavalo za necelych 100tis.bez DPH-v balicku pri konfiguraci to bylo samozrejme mene.
Mne to radio staci,sporadicky kvuli detem poustim pohadky na DVD. Co mne spis stve je,ze koncern uz nevydal a nevyda nahradu multimedii.I kvuli tomu jsem to radio kupoval a nez jsem nasel tuner,tak se preslo na DVB-T2 a tudiz tuner by byl uz jen jak tezitko :D Najit ted neco adekvatniho,asi ani nejde. Mozna jeste Amundsen+ ale cenovo je to stejny,akorat Amundsen ma v sobe uz BT,co Colombus nema. DiscoverMedia do vozu stejne asi nedas a cena je tam brutalni..Velka skoda tech aktualizaci map,potencial si myslim to radio ma,pamet na mapy taky. Koncern uz ale na to kasle,tak musime zit s tim,co to umi 👨‍⚕️

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se Číny týče, tak jsem o ní uvažoval, ale nakonec jsem po diskuzích na zdejším fóru od záměru upustil, protože mají v drtivé většině případů horší příjem FM a hlavně nikdy nejsou 100 % kompatibilní s autem a zobrazováním jeho funkcí (klima, couvání...) stejně tak mají problémy s kompatibilitu ovládání z volantu. Neříkám, že se všemi funkcemi, ale vždy je něco, co na jednom nejde, na druhém ano, ale to zase neumí to co to první :-). Takže Columbus je pro mě nyní jen FM rádio a BT HF. Jinak co se podpory týče, tak to je smutné, ale bohužel to platí i jinde - většinou se po 10 letech ukončuje. Chceš nový systém? Není problém, ale jedině s novým autem :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...