Přejít na obsah

Fotky podvozku


Jan R.

Doporučené příspěvky

Tak jsem o víkendu lehnul pod auto a opravdu šrouby na upevnění bočních plastových krytů nejsou na karoserii přivařené.

Dodatečná montáž bočních plastových krytů se tak komplikuje.

Musely by se nabodovat šrouby pro uchycení bočních plastových krytů.

Ochrana podlahy auta na obou stranách nebyla poškozena a jevila se jako dostatečná.

Editováno: , autor: ralff
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
V ‎02‎/‎10‎/‎2017 na 21:47, ralff napsal:

K tem krytum pod motor. Je nekolik variant.

1) origo spodni kryt v autorizaku za 9.5tis (samotny kryt stoji 6 tis a jsou k nemu potreba dokoupit dva drzkay za 1000kc/kus)

2) Neorigo kryt kvalitativne na stejny urovni jako original http://www.nahradnidily-skoda.cz/cz/autodily-skoda/fabia-iii-2015/motor-prevodovka/motorove-dily/16193-spodni-kryt-motoru-ochrana-proti-podjeti-benzin-motory-fabia-iii-2015.html nebo http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia-iii/motor-prevodovka/motorove-dily/16193-spodni-kryt-motoru-ochrana-proti-podjeti-benzin-motory-fabia-iii-2015.html ale jsou k nemu opet potreba koupit dva drzaky 6R0825922 a 6R0825921 ktere se bohuzel v druhovyrobe nedelaji.

3) kryt za 3 stovky https://www.autotypautodily.cz/cz-detail-185372-kryt-motoru-skoda-fabia-motor-benzinovy-74-92kw-6q0-825237t.html ke kteremu drzaky nejsou potreba. Kryt svuj ucel plnit bude ale je lehci nez original a ze slabsiho materialu tak nevim, co to casem udela. Uz nekolik aut jsem videl, jak jim spodni kryt v urcite rychlosti vlaje pod autem jako kus hadru :)

4) jen okrajove: Paket pro spatne cesty zahrnuje kryt lanovodu rucni brzdy a palivoveho potrubi a krytky zadnich ramen. Vcetne zvyseni podvozku o 15mm. V kazdem autorizovanem servise jsou schopni tyto dily obednat a bez zvyseni podvozku namontovat. Ja jsem se s nimi na tomto dodatecnem namontovani ctyr krytu, bez spodniho krytu pod motor a zvyseni podvozku, domluvil na castce 4.5tis Kc vcetne DPH.

Uz jsem nekde dokonce i cetl ze prijimaci technik pri dotazu na dodatecne namontovani techto krytu odpovedel, ze to nejde. Jde! a pan technik si jen ulehcuje praci. Protoze je placeny uplne stejne v pripade kdy sedi u kafe v kumbalku nebo je v dilne a musi pracovat. :)  Takze doporucuji obednat namontovani dilu u nekoho z kancelare. ;) Jit zkratka primo za prodejcem na prodejnu.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Někde jsem četl, že je to kvůli aerodynamice. Jinak je to bezdrátový akustický upozorňovač, že parkuješ kolmo u moc vysokého chodníku. Já tím dřu vžycky při vjíždění do garáže přes chodník, který má sice zešikmené obrubníky, ale prostě to šmirgluju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Dobré je odmašlit všechny plasty a pořádně to kompresorem vystříkat plastizolem i pod něma. Měl jsem vše zdemontovaný hned po převzetí z autosalonu a těch míst je tam dost. Včetně vystříkání dutin u předních blatniků, přední blatníky zevnitř, nosníky atd. (U O3 a S3, ale platí to u všech modelů). Na druhou stranu, antikorozní ochrana je lepší jak u dvojkových řad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Nejsem si jistý kam přesně to dát, ale asi nelepší bude sem. Docela mě překvapilo, co jsem po koupi našel za podběhem u 3 roky staré FIII. Auto stálo určitě pod stromem, ale i tak se tam nahradilo dost bordelu a určitě nebude od věci se tam občas podívat. Uvidím do budoucna, jak to bude vypadat... 

IMG_20190729_181033.jpg

IMG_20190729_181235.jpg

IMG_20190729_181233.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...