Přejít na obsah

Nesvietia svetlá interiéru


maros8492

Doporučené příspěvky

Zdravím, hľadal som na fóre no nenašiel som odpoveď. Pri otvorení hociktorých dverí mi nesvieti stropné svetlo, svieti iba ked ho zapnem manuálne alebo ked vytiahnem kľúč, alebo odomknem centrál. Kde môže byť chyba ? poistka je ok, žiarovky ok. Svetlo kufra pri otvorení kufra ide. Je to octavia 1.6 75kw, 2002. Vďaka za každý nápad. Celkovú diagnostiku som nerobil , len motor mi vypisuje čidlo chladiacej kvapaliny na vývode chladiča.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 roky později...

Ahojte. Mam O1 combi 1,9TDi 81kw r.v.2000.Maxidot nemam. Potreboval by som radu.Mne zamky(central) funguju v poriadku.Tiez funguje signalizácia zapnutých svetiel. Len mi nesvieti stropne osvetlenie.(Poistky su OK).Predtym svietilo ale slabucko teraz nesvieti vobec.Vzadu mi svetielka svietia ale slabucko.V kufri mi  svetlo nesvieti.Potreboval by som schemu zapojenia stropneho osvetlenia a komfortky.Budem vdacny za kazdu pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Zdravim sice se to tu kolikrát už probíralo ale nenašel jsem situaci co je u me.Když otevřu přední dveře u řidice a spolujezdce tak se mi stropní svetlo nerozvíti a ani vystražné svetla na dveřich nesvití.Ale když otevru zadní dveře tak se stropní rozvíti nebo když vyndam klič ze spínačky a pak co nefunguje je to když necham svítit a vytahnu klič tak signalizace nefunguje drati opravene žarovky svíti četl jsem tu nekde tom že muže byt problém v relatku ale nevím kde ho najit abych skontroloval neboli kdyby jste někdo vedel co s tim diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 21. 11. 2015 na 10:07, maros8492 napsal:

Neviem či tam je kontrolka, ale neukazuje mi ju pri otvorení tých zadných dverí ktoré rozsvietia svetlá. A tiež nejde signalizácia zapnutých svetiel.

kontrolka je mam 1,9 TDI 81 kw ale tež mi nesvití při otevření předních dveří a ani signalizace zapnutych světel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...