Přejít na obsah

Vyměna Infotainmentu


Doporučené příspěvky

Zvazuji vymenu infotainmentu Swing za Bolero/Amundsen, mam F3 Style MK2016.

 

Mate nekdo predstavu, jak a kde by to slo udelat?

 

Moje predstava byla VINem definovana poptavka na znackovy servis (nebo by to mozna slo resit pres nejakou tuningovou firmu ?).

Predpokladal bych scenar : objednani potrebnych dilu,instalace, oziveni kodem pres ODIS nebo neco podobneho

 

Nikdy pred tim jsem neco podobneho neresil, u zadneho auta. Zatim ,nezavazne, jsem se dotazoval v lete dvou znackovych servisu a nabyl jsem pocit, ze to nesmim/nemam ani chtit :-/

 

Mohl by nekdo pomoci?

Dik za jakekoli info

Editováno: , autor: p0lar0idik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene, je to na P8 a maji u me jeste jedno minus, ale nechci to nijak rozpitvavat. Kazdopadne az dojde na ten olej, asi nejdriv zavolam prodejci, jak se oni k tomu stavi a pak budu hledat neco dalsiho. Tady u toho jsem chtel vyuzit toho, ze je mam kousek od baraku, ale bohuzel to asi nebude cesta... nic, to uz jsme OT, kdyztak to pak budu resit v Lamparne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Mi v autorizáku řekli, že mi olej vymění klidně vlastní a dokonce pokud chci v 15 000 km tak mi to i doporučují, že to rozhodně motoru z dlouhodobého hlediska může jen prospět, obzvlášť, pokud jde o první výměnu.

Teď koukám že je to mimo téma, takže za mě vše, více jinde :)

Editováno: , autor: Cubais
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já řeším už nějakou dobu, že chci do svého MR2015 navigaci Amundsen, zaměstnal jsem tím 2 servisy a oba mi nedokázaly odpovědět a že to musí řešit s technickým úsekem přímo ve Škodě, tak čekám na vyjádření.

 

V každém případě mi potvrdili, že pokud to půjde, minimální investice bude zakoupení jakéhosi balíčku za 25 tisíc, kde je ta navigace Amundsen. Co dalšího se musí měnit mi musí zjistit.

Editováno: , autor: los pakos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji, za info, evidentne existuje moznost.

Kupoval jsem skladovku Style a netusil jsem jak neprivetivy a lenivy je prumerny autorizovany servis k jednoduse formulovane zakazce. Po koupi auta si pripadam jako spinava fusekle se kterou nikdo nechce nic mit (moje prvni vlastni auto na bezne pojizdky)

 

los pakos: Pridal bych se , potrebuji v podstate stejnou vec, jen na MR2016

 

Hkubes :o naklady mi nejde, nikdy neslo. Nyni mne to sere z principu. Nesnasim, kdyz lini servisaci rozhoduji za mne v otazce nakladu beze mne. Navigaci nyni potrebuji jako sul. Ten kabel k telefonu mne neuveritelne vytaci jak tam planda, navic v lete se zadny telefon nedokaze poradne nabijet, protoze se baterie smazi na slunci pod celnim sklem a vypina si dobijeci cyklus. A to radsi nepocitam kolikrat jsem zapomnel mobil vecer v drzaku.

 

 

Ja se ptal zatim Skodovky telefonicky a mailem v 07/2015, a tam me specialista na infotainmentu dokonale zazdil (mlzil, odkladal, mlzil, lhal, odrazoval, mlzil). Pote jsem to resil s prodejcem auta s vysledkem nula. Nasledoval jiny autorizovany servis, hm, nemam to pry ani chtit. Nakonec jsem oslovil neoficialne par znamych od mych znamych a snesla se na mne lavina chytrych vymluv s konstatovanim, ze to nemam proste chtit nebo ze to vlastne nechci .............. neuveritelne.

 

Offtopic: Kdyby existoval navod a v nejakem eshopu sel koupit ten zatraceny modul, tak si to namontuju sam. Jsem technik a technika je o moznostech a jejich realizacich, ne o vymluvach. Ale protoze k instalacnim informacim a podpore vyrobce maji pristup predevsim autorizovane servisy, jsem odkazan projit si timto peklem asi sam. Vivat Skoda.

Editováno: , autor: p0lar0idik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zase takove slozite to nebude, protože mi říkali ze kdybych chtěl Bolero, tak mi ho tam dají. Jen si nejsou jisti u toho Amundsenu co je třeba. A stredovy panel je snad stejny, proto se ty radia dělají v jednom tvaru, aby se usetrilo pri výrobě toho panelu.

-----

Psáno z mobilu.

 

Ahoj, prosím tě, v jakém servisu ti řekli, že bolero dokáží? Zkoušel jsem to dnes na oficiální support škody a ty mi napsali, že ani Bolero nelze (i když mám fabii ve výbavě Style se Swingem) a že ani smartlink do toho nedám. Že to lze jen a pouze z výroby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

agexp: Autocentrála Karviná, prý už to dělali i párkrát na Rapidu. Co se týče Amundsenu, tak cena se pohybuje kolem 20 tisíc, za ty peníze se to nevyplatí. Předpokládám, že to Bolero bude stát méně, ale ne o moc.

 

Moc děkuju, jdu jim zkusit napsat. Moc díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouk - ok, nebudu citovat.

 

Los Pakos - tak jsem dostal oficiální vyjádření z toho servisu, co jsi doporučil:

 

Dobrý den pane ...

Výměnu rádia jsme zatím neprováděli.

Rádio Bolero+jednotka cca 32000kč.

S pozdravem

                         Karel Otisk

 

Ta cena mi přijde opravdu neuvěřitelná a značně přestřelená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Swing za Bolero este pochopim, tam je dost priepastný rozdiel v kvalite displaya. Za Amundsenom by som sa tak nenahanal. Ja ho mam a zase take terno to nieje...zatial to hlasi iba v anglictine (Anglicky viem, ale ten hlas mi vadi). Casto radsej pouzijem Sygic na mobile. Za 20tis czk kupite luxusny Android mobil a Sygic s dozivotnymi aktualizaciami. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

los pakos: moje představa byla tak 10-15 za Bolero ... tohle je ale fakt moc, tohle nedám .... hold si budu muset zase pár let počkat, než to někdo zjednoduší a nebude to stát tolik ... pokud si dobře pamatuju, tak ani columbus za doby dvojkový octy tolik nestál ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tak zase na druhou stranu, co od auta cekas? Ze te bude vozit z mista na misto, nebo ze to bude multimedialni prostor, kde rizeni je az na poslednim miste?

Vetsina ficur tehle infotainmentu se da ozelet. Spis jsou to veci pro hracicky, co proste potrebuji mit ke vsemu nejaky gadget. Nekdy by mi bylo milejsi, kdyby ovladaci prvek byl jednoduchy cudlik s pozici On/Off nez nekolik menu, podmenu, nabidek a checklistu schovanych kdesi v infotainmentu...

To spis (abych se vratil k tematu) me prekvapuje, ze kdyz uz je dnesni auto jako pocitac a vicemene modularni sestava dilu, ze proste nejde jednoduse nektere dily upgradnout - treba prave ten infotainment.  :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, mě jde spíše o to, že toto je moje první NOVÉ auto. Vždy jsem měl ojetinu. Tak jsem si říkal, všude inzerují, jak je škodovka levná a tak. Tak jsem pořídil Fabii, skladovku, jelikož jsem nemohl čekat 3 měsíce. To auto je super, nemohu vynachválit, nicméně aby bylo alespoň z části dle mých představ tak jsem se dostal na 350 000, a to jsem si myslím moc nevymýšlel.

 

k tématu:

Jsem pako, že jsem si tuto informaci nezjistil dříve, než jsem to kupoval. Jinak bych se díval hned po verzi s Bolerem. Jsem zvyklí z Golfu V, kde jsem měl RNS310 s navi. Amundsen jsem hned zavrhl, nicméně jsem myslel, že bych alespoň využil mirrorlinku z Bolera, aby to bylo alespoň trochu podobné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Njn, ja takhle uvazoval s tempomatem - ze to pujde v pohode dodelat casem...

Co se tyce infotainmentu, tak treba takovy Galvi, kdyz se podivas k nemu do vlakna, ve sve F2 mel uz snad vsechny verze, co Skoda do aut nabizi. Takze menit to asi jde, jen ti to nejsou schopni/ochotni udelat oficialne v AS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...