Szmek Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Zdravím. Nahrál jsem do Columba nové mapy a po nahrání a restartování mi zmizelo uvodní logo. Celkově sice najíždí rychleji ale místo loga mám jen černou obrazovku s hodinama. Akorát když chci odblokovat obraz nebo auktualizovat FW který mám starý ještě a restartuju radio tak mi vubec nenajíždí to botovací menu s červenými pruhy. Prostě stále černá obrazovka a nevídím co mi načítá a co ne. Díky moc za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Logo zmizne zasahem do firmware. Pr. odblokem obrazu, pokus o zmenu bootovaciho loga a podobne. Taky to dela spatna uprava pri kopirovani map z sd karty. Po nahrani map neni duvod restartovat colombus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szmek Posted November 21, 2015 Author Share Posted November 21, 2015 Už se mi to povedlo vyřešit a vše zase funguje. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts