Přejít na obsah

Radio RCD 510


tony.m

Doporučené příspěvky

Pořídil jsem si do Rapida originál Škoda autorádio RCD510. Vše funguje, včetně ovládání na volantu a couvacích senzorů. Nemá ale RDS(asi verze pro Čínu) Neví někdo kde sehnat jiný firmware? Domnívám se, že  ten by o opravil Díky předem.

post-85675-0-75676400-1448379173_thumb.j

post-85675-0-07275400-1448379258_thumb.j

Editováno: , autor: tony.m
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jednoduché to asi nebude. To nie je otázka softu autorádia,ale vstupného FM tunera a medzifrekvenčného VF zosilňovača, ktoré  vedia prijímať nosný pomocný kmitočet 57 kHz pre príjem dát RDS, to znamená funkcií AF,CT,EON,PS, PTY, REG, RT,TA TP..Ak prijímač  nie je schopný prijímať a vyhodnocovať nosný kmitočet 57 kHz, nebude fungovať ani systém RDS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je ta verze bez RDS, ta s by měla vypadat takto: http://forum.skodahome.cz/uploads/monthly_08_2015/post-28432-0-88622900-1439113161.jpg

 

Ale pokud by se dalo aktivovat bylo by to super. Možná by stačilo opravdu nějak aktivovat ANT2, buď hardwarově nebo soft, ale s tím neporadím.

Editováno: , autor: Effective
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím, že si nedáte povedať,alebo tomu nerozumiete. Ant2 v servisnom menu nie je aktivovaná,nakoľko táto čínska verzia rádia nemá dual tuner, teda dva FM tunery, má len jeden. Aj vstupná citlivosť toho jedného tunera je o ničom. Čo nekúpite poriadne rádio a nie šmejdy z Číny...za rohom to už nehrá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hraje to i za rohem, citlivost toho tuneru není o nic horší než ve Swingu, jen nemá to RDS. Ale má měnič na 6CD, přehrává SD karty, má dotykový displej a stál jen 4000,-KČ. Vyrábí to firma Delphi, která to v Číně dává rovnou do Škodovek. Navíc všechny konektory perfektně pasují a veškeré ovládání i z volantu funguje. Nemusel jsem ani nijak aktivovat AUX vstup, hraje i přes bluetooth. Koupené v Čechách a v záruce. Za tu cenu RDS oželím. Stejně si většinou pouštím svoji hudbu. Za 7000,- tam mají i verzi s GPS, RDS a DVD přehrávačem. Dokonce i v Češtině. Ta by snad mohla jít do toho mého nahrát. Ale rovněž nevím jak.

Editováno: , autor: tony.m
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...