KláraN Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Prosím o pomoc i tady, v autorizovanym servisu si s tím přes diagnostiku nevěděli rady, prý se s tím ještě nesetkali. Máme problém s ukazatelem zařazené rychlosti - doporučené řazení se ukáže jen když motor dusím (pak to funguje u všech rychlostí) a pak když mám zařazenou a vytočenou pětku, tak mi počítač ukazuje zařazenou šestku. Díky téhle chybě se nám vůbec nechytá tempomat. Snad jsem to aspoň srozumitelně popsala. V servisu nám bylo sděleno, že jedině tam auto pár dní nechat, což se nám moc nechce, tak to zkouším ještě tady. (Superb, rv.2010) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 (edited) Někdo dal do auta převodovku co tam nepatří. Případně špatná úprava motorové jednotky. Edited November 24, 2015 by ferda25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 U podobného dotazu by bylo vždy dobré napsat - stalo se to zničeho nic....stalo se to po tom, co někdo v něčem hrabal... koupili jsme auto a od začátku něco nefunguje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Naštěstí zde je to jasné..jiné možnosti než co jsem psal já nejsou možné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KláraN Posted November 24, 2015 Author Share Posted November 24, 2015 Auto uz jsme tak koupili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokta7 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 mě to blbne od 20000km, vůbec bych to neřešil. je to věc k ničemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 U CDAA to řeší software 040. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jury88 Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Dobrý den. Hledal jsem tu ale marně,tak zakládám nové vlákno. Mám Superba 2 1.4tsi 92kw manul A je tam asi jen obyč maxidot,daji se přepínat ukazatele ale menu jsem tam nenašel. Chci se zeptat jde tam nějak nastavit ukazatel a nápověda pro řidiče kdy má zařadit a jakou má aktuální zvolenou rychlost? Jde to ručně nebo jen přes PC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Špatně jsi hledal. Témata sloučena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts