Jump to content

Demontáž zadních skupinových světel liftback

Bladik

Recommended Posts

Marně se pokouším sehnat někde nějaký popis/návod/manuál jak demontovat zadní světla a teď myslím ten trojúhelníček co je na pátých dveřích. Našel jsem na tapecu z vnitřní strany tři otvory  a v nich jsou hluboko 3 Torx šrouby => asi to drží tu lampu, ale ty dirky jsou malé a bude na to třeba tenký šroubovák => jaká je to velikost toho Torxu pokud mám pravdu, že to tyto tři šrouby drží ... a nebo je třeba oddělat tapec?

Dík za jakákoli infa.

A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje?

Potřebuji/nepotřebuji ...prostě mám rád souměrné věci a podle mě do této třídy by to mělo být samozřejmostí, ale každému se líbí něco jiného ;)

Mlhovky sem tam použiju, ale rozhodně ne v kolonách či městech, když za mnou někdo stojí, ale to je trochu OT ;)

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1

A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje?

Demontáž –  Demontovat částečně horní panel  –  Demontovat šroub - 1 - a sejmout přitahovací madlo - 2 - . –  Postupně vycvakat výplň z příchytek. –  Výplň - 3 - vyjmout z víka zavazadlového prostoru - 7 - . –  Nýtovací matice - 6 - . –  Nosič přitahovacího madla - 5 - .

post-62595-0-73992100-1448901731_thumb.p