Viduna Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 (edited) Ahoj. Omlouvam se ze zakladam nove tema ale nikde jsem tu nenasel pomoc. Mam Octavii 2 1.9 TDI A mam takovy problem. Pri vjeti na horizont kdyz se auto nadlehci tak mi huci leve kolo.. Je to zvuk jako kdyz vjedete na caru na silnici.. Do zatacek ani kdyz jedu po rovine to vubec nic neudela.. Automechanik mi rekl ze to loziskem není.. Resil stejny problem na Golfu vymenou loziska a porad stejny.. Neprisel na to co by to moho byt. Tak snad poradite vy. Dekuji předem. Véna Edited December 1, 2015 by Pawouk Upraven název tématu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoty333 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Ahoj to samé řeším já mohla by to být levá poloosa co mi řekli v autoservisu , ale ještě mi to nevyměnili tak uvidím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatoZA Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Zdravím, bude to homokinetický kĺb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts