Přejít na obsah

Škoda Fabia III - Co vás na ní naštvalo? BEZ CENZURY!!! :)


vorlajz

Doporučené příspěvky

Zase "sračky", pořád samé "sračky" (jinak se to už nedá nazvat) a prý se tu diskutuje. Nevšimnul jsem si, že by tématem v tomto vlákně byly tyto rádoby příspěvky o ničem od některých známých grafomanů. Svoje teorie si veďte někde jinde. Za další bude následovat rovnou Varování. Nebudu se s nikým o tomto dohadovat.

 

EDIT: příspěvky přesunuty do sekce Hospoda. Tady si můžete předvádět svá grafomanská ega co hrdlo ráčí.

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na moderátora jste docela vulgární, trochu mi připomínáte prezidenta, to Škodě moc dobrou pověst nepřidá :-) V HTP klubu byste patrně s takovým slovníkem byl vymazán ;-) .. Fórum by měl být svobodný prostor vyjádření občanů na dané téma...

A já přidávám závažnější věc: měřím 180cm a pokud si pohodlně sednu za volant u Fabi III, tak za sebe si už nesednu. To se mi u Fábie II nestane. Asi nemám normované nohy no :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na místo vzadu si někdo nestěžuje. Spíš než normované nohy, záleží na váze :). Já mám 181, polovička 175 cm a že ny někdo strádal. Ve dvojce to bylo srovnatelný. U nás případný jeden spolucestující se diví, že v tak malém autě je místo skoro jako v Supu. Jako rodinné auto v Combi naprosto dostačující.

post-7427-0-72088900-1449668372_thumb.jp

post-7427-0-96299200-1449668443_thumb.jp

post-7427-0-89256900-1449668472_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se tedy vrátím k tématu - měřím 188 cm, lehce postarší pán  :kol-31: , klouby stárnou a tak velice postrádám možnost opřít si o něco levou nohu v oblasti kolene. Dveře, resp. madlo jsou poměrně daleko, pokud i tak vytočím nohu, není posez příjemný, vadí vedení sedačky . Vyřešil jsem to kusem molitanu, který mám seříznutý a nasazuji ho při delších cestách na madlo. Pak je to paráda, obě nohy v "pohodlí". CharlieCh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pardon, ale zacalo to tim, ze nekoho nastvalo, ze F3 nema zatmavovaci vnejsi zrcatka. Jineho pak nastvalo, ze oproti F2 neni ma zadnich sedackach dost mista pro cestu ve 4 prumerne rostlych lidi. Ano, jednou je to exterier, jednou interier a priste to zas muze byt motor. Toto tema imho pokryva cele auto a jeho neduhy, nedodelky a veci, ktere nam v nem chybi nebo nefunguji jak jsme si treba predstavovali.
Debata je obcas taky o emocich nebo nepochopeni, takze nemuze byt vzdy exaktne dotaz-odpoved.
Tak to tema bud rozkopirujte do vsech podsekci at se veci resi tematicky nebo ho cele zruste nebo holt tu bude tak jak je. Evidentne je celkem popularni...

Editováno: , autor: epo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Evidentně nevíš o čem je řeč. Že si někdo stěžuje na zrcátka, někdo na sedačky je OK. Ale aby se zde měřila nějaká vzdálenost, nebo se tu diskutovalo jak kdo sedí vepředu je mimo a o to mi jde. Snad už to i tobě dochází. A pokud tu bude víc takových natvrdlých, rovnou se téma zamkne a hotovo. Milostivý slovo je zde asi zbytečný.

Od volné diskuze je téma hospoda. Není problém téma presunout tam a tam si můžete psát téměř vše. Stejně je to klasický hospodský téma a nic neřeší.

Editováno: , autor: michal2009
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

michale2009 ... víš, že jsem si myslel, že si děláš s tím svým příspěvkem srandu a vono ne... o to je to horší... 

 

kluci, navrhuji se přesunout do hospody a tam nás nikdo "srát" nebude (Pawouk použil slovo "sračky", tak slovo "srát" mi tedy přijde dost v pohodě)

 

normálně vám řeknu, že tohle jsem nezažil...  :kol-44:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Téma je Čím vás nová Fabia naštvala, tak prosím sem nepište, čím vás nenaštvala. Já jsem sem napsal, že mám jinou zkušenost, co se týče místa vzadu, a tím jsem se dostal mimo téma. Tento příspěvek byl po právu smazán a já se poučil. A abych ani tentokrát nebyl mimo téma, tak dodávám, že na nové Fabii mne naštvalo to, že jsem zatím nenašel nic, co by mi hodně vadilo, a nevěděl jsem o tom před koupí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...