DIAGNOSTIK Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 BE ON ROAD, SYGIC,,, jakou máte kdo zkušenost? Co nainstalovat? Nějak se to mění...S čím jste spokojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Já mám be on road, stále aktuální a zdarma. A waze, tam zase on line dopravní informace, ale bere data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Sygic je dobrém, ale teď už zpoplatněnej za 60€. A ta osekaná verze potom nemluvý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Jo jo sygic se mi zda graficky nejpovedenější, ale placeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Já ho bral z Shellky za body. Jinak jezdim na WAZE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Bee on road používám a nestěžuji si.Stejně tak Igo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Sygic a Waze. Waze je online, nenáročný na data, hlási hliadky, nehody, obchádzky. Sygic asi pôjde z telefónu preč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanik Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 jedině WAZE .. dnes řešit to malé množství dat co si vezme je bezpředmětné .. ostatní offline jsou vždy po krátké době neaktuální . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 S Woknama je to jednoduchy - HERE Maps + Drive Plus, ale tady asi resite Android... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 be on road jak v mobilu tak v radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Jediná offline navigace s profi mapami zdarma je Here. Here je funkční, ale dost osekané. Nejlepší offline navigace je iGO, které se tady ale nedá legálně získal. Waze je jasná volba pro velká města. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 (editace) U Here je problem, ze nejde zadavat prujezdni body (aspon se mi to nepovedlo), takze obcas to vymysli nesmyslne trasy. Jinak, co se tyce podrobnosti a aktualnosti, tak asi ok. Donavigoval jsem se s tim po Praze, v Cechach, v Nemecku i Rakousku a ani Milano/Lugano nebyl problem. Je fakt, ze treba Blanku to znalo uz asi 2 mesice pred otevrenim a neustale se snazilo me tam dostat :-) Vyhoda je, ze mapy muzou byt offline na sd karte a dotahuji se jen aktualni informace o provozu - kdyz je telefon offline, tak je to holt bez nich... Editováno: 23. Prosinec 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Jak Vám funguje po poslední aktualizaci Be On Road? Prý chybí hlas Zuzana a je horší. Mám starší verzi v tabletu, doposud jsem neaktualizoval...Chystám se dát něco do telefonu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 1) TOMTOM GO 2) Sygic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tomtom go je FREE? Nevím o tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Když android, tak asi IGO Primo. Na WP10 se mi osvědčil GPS Navigation od Aponie, ale po pár dnech je třeba koupit mapu. Ale myslím že to za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 V ČR jedině waze např. po Praze bezva věc...dopravní hlášení a tvorba trasy, kdy se zohledňuje doprava je bezkonkurenční. Sice jsou nutné data, ale waze si bere minimum. V zahraničí Sygic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Tomtom go je FREE? Nevím o tom... Vyzkoušet zdarma se dá, omezení je několik desítek km/každý měsíc. " zdarma "se dá sehnat v klidu plná verze, ale od toho jsou už jiná fóra :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Z 99% používám Waze, je pravda že někdy je orientace trošku horší, kor když je třeba více sjezdů za sebou, nemá rychlostní limity ale za to vidíte dopravu, komplikace na trase a rovnou to případně přepočítá novou trasu. Používám jí i když vím kam jedu. Jinak další varianta co se osvědčila byl Navigon a nebo Sygic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 26. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Zkouším teda BOR, nainstaloval jsem, ale hned po spuštění v novém telefonu to dává hlášku, že se aplikace zastavila. Co to zase v tom telefonu je ...Samsung... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 (editace) Dnes jsem si všimnul, že waze je v dlouhým tunelu celkem ztracený, což je škoda. Sygic nějakým způsobem při ztrátě GPS počítá rychlost a naviguje dál jako by se nic nedělo. Je to samozřejmě nepřesný, ale pokud člověk náhle nezmění trasu tak pomůže. Takovej malej poznatek ;-) Editováno: 26. Prosinec 2015, autor: mkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Tunely to neumi a co sleduju forum a diskuze tak asi jen tak umet nebude. Na druhou stranu jak casto tunelem jezdis, Blanku zvladnes i bez navi.:-D To vic me vadi to razeni v pruzich kor ve velkych mestech. Na ze to ma tyto mouchy tak na dopravu super. Pokud jedu mimo CR tak jedu Sygic a nebo Navigon a to jen z duvodu nedostupnosti netu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad09 Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Sygic za 20éček + Waze na zácpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Sygic car navigace je za 59,99€. V akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 (editace) Kde si to vzal takovou cenu ? https://eshop.sygic.com/sk/basket https://eshop.sygic.com/sk/ Editováno: 27. Prosinec 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.