Přejít na obsah

Navigace do telefonu


DIAGNOSTIK

Doporučené příspěvky

U Here je problem, ze nejde zadavat prujezdni body (aspon se mi to nepovedlo), takze obcas to vymysli nesmyslne trasy. Jinak, co se tyce podrobnosti a aktualnosti, tak asi ok. Donavigoval jsem se s tim po Praze, v Cechach, v Nemecku i Rakousku a ani Milano/Lugano nebyl problem. Je fakt, ze treba Blanku to znalo uz asi 2 mesice pred otevrenim a neustale se snazilo me tam dostat :-)

Vyhoda je, ze mapy muzou byt offline na sd karte a dotahuji se jen aktualni informace o provozu - kdyz je telefon offline, tak je to holt bez nich...

Editováno: , autor: epo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z 99% používám Waze, je pravda že někdy je orientace trošku horší, kor když je třeba více sjezdů za sebou, nemá rychlostní limity ale za to vidíte dopravu, komplikace na trase a rovnou to případně přepočítá novou trasu. Používám jí i když vím kam jedu. Jinak další varianta co se osvědčila byl Navigon a nebo Sygic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem si všimnul, že waze je v dlouhým tunelu celkem ztracený, což je škoda. Sygic nějakým způsobem při ztrátě GPS počítá rychlost a naviguje dál jako by se nic nedělo. Je to samozřejmě nepřesný, ale pokud člověk náhle nezmění trasu tak pomůže. Takovej malej poznatek ;-)

Editováno: , autor: mkaba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tunely to neumi a co sleduju forum a diskuze tak asi jen tak umet nebude. Na druhou stranu jak casto tunelem jezdis, Blanku zvladnes i bez navi.:-D To vic me vadi to razeni v pruzich kor ve velkych mestech. Na ze to ma tyto mouchy tak na dopravu super. Pokud jedu mimo CR tak jedu Sygic a nebo Navigon a to jen z duvodu nedostupnosti netu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...