pavelkonir Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Když propojím telefon kabelem v režimu android auto, a chci telefonovat (nebo mi někdo zavolá), tak se radio nepřepne na telefon. Když není režim android auto zapnutý a poslouchám rádio, tak HF funguje dobře. Navíc mám problém s importem kontaktů rádio mám propojené s mobilním telefonem Oneplus 2 a přenos kontaktů mám povolený. S jiným telefonem jsem zatím neměl čas laborovat. Ale tento telefon jsem provozoval na radiu od firmy Alpine bez problémů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelkonir Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Tak pres svatky jsem to zprovoznil. Chyba byka ve firmware telefonu. Ted funguje vse jak ma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost7 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Mam problemy s pripojenim Android Auto / Bolero / Huawei P7. Po prvnim pripojeni funguje vse jak ma, AA ma ulozene sparovani s autem. Jakmile znovu nastoupim do auta, pripojim telefon na Boleru, tak se za chvili objevi cerna obrazovka a pak napise zpravu, ze se nepodarilo telefon pripojit. To se pak opakuje v sekvenci do nekonecna. Bolero mam MR2017 s 8" a na netu SA neni dostupna zadna novejsi aktualizace. Telefon mam v posledni dostupne verzi FW s verzi Android 5.1.1 a aplikaci AA ver. 1.6.281030. Kdyz vyresetuju radio, vymazu parovani v telefonu v AA a udelam restart telefonu a radia, pak to zase na prvni pripojeni funguje bez problemu a jel jsem s tim treba hodinu na navigaci a vse se chovalo bezvadne. Jakmile jizdu prerusim a po nejake dobe se chci znovu pripojit, nastane stejny problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eiben Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Nazdar zkusenejsi pred 2 tydny jsem zakoupil noveho Superba s radiem Bolero a s infotaimentem jsme se zatim nezkamaradili . Po precteni tady par diskuzi bych se chtel zeptat jak mohu z telefonu pretahnout navigaci treba Sygic do Bolera. Pisete, ze musi byt stahnuty v telefonu android auto, ale po zadani do OBCHOD PLAY v telefonu (Honor 10) tam vyjede tech android auto snad 50 1) ktery si mam stahnout? 2) musi byt telefon s Bolerem spojen kabelem pres USB aby fungovala navigace? Dekuji za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 (edited) 1) proč se ptáš v tématu Columbus?? 2) AA pro ČR v Google Play nenajdeš. Musíš to nainstalovat odjinud. Pročti vlákno Android auto. 3) ano Sygic do Bolera nepřetáhneš přes AA. Tam půjdou Google mapy nebo Waze. Edited September 19, 2018 by Martin Bednář Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eiben Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Dekuji Martine a omlouvam se, ze jsem se dotazal v tematu pro druhe radio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Přesunuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek Pastorek Posted September 24, 2018 Share Posted September 24, 2018 V 19. 9. 2018 na 9:17, eiben napsal: Nazdar zkusenejsi pred 2 tydny jsem zakoupil noveho Superba s radiem Bolero a s infotaimentem jsme se zatim nezkamaradili . Po precteni tady par diskuzi bych se chtel zeptat jak mohu z telefonu pretahnout navigaci treba Sygic do Bolera. Pisete, ze musi byt stahnuty v telefonu android auto, ale po zadani do OBCHOD PLAY v telefonu (Honor 10) tam vyjede tech android auto snad 50 1) ktery si mam stahnout? 2) musi byt telefon s Bolerem spojen kabelem pres USB aby fungovala navigace? Dekuji za pomoc Aplikace, které nefungují v daém státě, je možné stáhnout z apkmirrir.com. Verzi vždy tu podlení s nejvyšším číslem a když jich je víc, tak zkoušet, která v mobilu funguje. Pokud Ti jde konkrétně o Sygic, tak ten funguje jedině jako aplikace pro Mirrirlink v ceně cca 2500 Kč (pokud není sleva). Jinak standardní aplikaci Sygic není možné do infotainmenu "protlačit" k zobrazení. Ano, telefon musí být s rádiem propojený kabelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eiben Posted September 24, 2018 Share Posted September 24, 2018 Diky za dodatecnou informaci. Uz to mam zprovoznene a pres vikend vyzkousene (v Estonsku). Zatim s waze velka spokojenost radary policajti vsechno sedi. Akorat v sobotu pri ceste na chatu se mne tak 4x sam vypnul (nevim jestli soft nebo int. data), ale v nedeli pri zpatecni ceste vsechno OK a drzel se. Mirrorlink na mem telefonu nemam podporovany (Honor 10) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek Pastorek Posted September 24, 2018 Share Posted September 24, 2018 Občas se mi Waze taky vypne. Nevím, co to je. Ale opětovné nahození všechno vyřeší. Semtam taky přestane přijímat data. Prostě něco mezi jedničkama a nulama. Ale obecně chodí dobře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts