Přejít na obsah

Anténa s krátkym prutom


Doporučené příspěvky

Ahojte,

 

pred rokmi sa mi zlomil prut na anténe. Vtedy sa mi to ešte podarilo "opraviť" sekundovým lepidlom, ale pred sviatkami mi to zlomilo po druhý krát, a teraz je už potrebné vymeniť celú anténu aj s plastovým základom na karosérii. Ja ale potrebujem čo najkratší prut, aby som sa zmestil do dosť nízkeho garáža. Mohli by ste mi odporučiť nejaký výrobok (nechcem z Číny)? Vopred ďakujem za rady!

 

Pripojil som obrázok klasickej antény. Teraz mi napadlo, že by ten prut by mohol byť aj polohovateľný, keď vôbec také existuje.

 

Ešte raz vďaka za príspevky!

post-49085-0-15699900-1451676631_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Môžeš zohnať aj anténu s krátkym prutom. Dávala sa na Fabie s navigáciou (kvôli GPS anténe). Vyzerá to ako malá plutvička a na konci má ešte krátku anténu. Mám to a príjem je dobrý.
Druhá možnosť pre teba je neoriginálna žraločia plutvička. Je toho plný internet a dá sa dať aj do farby. Mám ale pocit, že s kvalitou príjmu pôjdeš dole.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Pokud do té garáže parkuješ často, tak pokaždé sklápět anténu je dost otravný, sám jsem kvůli tomu měnil za kratší prut :) Původní anténu jsem měl sklápěcí, pak jsem ji měnil za tu krátkou, co se dávala na některé facelift fábky, asi podle výbavy a rádia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...