Přejít na obsah

Mlžení oken a zamrzávání čelního skla zevnitř


velkej.tom

Doporučené příspěvky

Ahojte panové,

 

pořídil jsem si Citika r.v. 2015 najeto cca 5300km a mám celkem velkej problém, když venku prší, nebo sněží,no prostě je hnusně a je jedno jestli jedu 8km,60km,nebo 280km tak se mi mlží vokna jako pr... (pardon, ale už to nedávám) ofuk mám na čelní a boky,dávám na 3 stupeň+klima, ale to není normální a stejně to moc nepomůže, tak 60%,stává se, že okénko se orosí a voda stéká po okenku, možná kdyby tam šel dát 8 stupeň, tak nad mlžením vyhraju:( ale to bych raději chodil pešky,protože jinak bych ohluchnul. Mam gumové koberce,když je sníh tak boty oklepu než vlezu do auta, podle mě nikde nezatéká,klapka vypadá, že funguje, filtr je ok a klima to neřeší. Má někdo podobnou zkušenost, potřebuji to vyřešit, prosím o radu (první garančku budu mít cca za dva měsíce) Toto se mi u žádného auta ještě nestalo.

 

PS: Jinak Citík je celkem fajne přemisťovadlo, po městě s pěknou spotřebou cca do 5l a do kufru se  vejdou i dvě nákupní tašky a na dálnici se také neztratí, jen dlouhé táhlé kopce mu nedělaj moc dobře, ale vždy a se ctí se sněma popral, sice si trošku přihnul cca 6.4l/100km KM-Praha,Praha-KM, D1, 130++ jo a ty kamínky jsou taky peklíčko, ale to se pořeší.

 

Předem všem DĚKUJU za rady a nápady

Editováno: , autor: velkej.tom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím páni,

tak to nakonec bylo přesně jak to popsal Sejsr, budu chodit asi kanálama jaká jsem trubka  :D  měl jsem zato, že mám to hejbátko dobře a do manuálu se přece nebudu koukat nejsem blb,manuál je pro děti :))))))))))))))))))  Vždy jsem měl jen automatickou klimu, ale ta největší švanda je, že jsem bejvalej správce vozového parku :) Na mou obranu procházím celkem dost zajímavým obdobím :( ale dost mě to pobavilo a tak bych se chtěl podělit a hlavně toto téma uzavřít za VYŘEŠENÉ, třeba někomu pomůže :)

 

PS: Nemá někdo plány kanalizace pro ČR,SK a DE icon_

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...