Pali octavia Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 (edited) Čau chlapi chci se zeptat mám Octavii 2 Rs 2006 a mám problém s tím že mi pořad svítí parkovací světla, jak při mlhovkach tak i když mám i xenony dnes mě právě skoro vyhodili z STK ale ukecal jsem to. Auto jsem před rokem dovezl z Německa a doted jsem si toho nevšiml Nevíte někdo co s tím? Díky Edited January 8, 2016 by Pawouk Upraven název tématu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Pri mlhovkah i pri xenonech snad parkovacky maji svitit ne? Nebo jako sviti i kdyz mas vypinac svetel v poloze vypnuto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pali octavia Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Ne to nemá svítit ted jsem se známým přišli na tp že je to asi americké svícení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motosman Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 (edited) Asi nechápu, ale obrysovky mají svítit jak při mlhovkách spolu s potkávacíma, tak i s potkávacíma. Pokud nemyslíš to, že máš nelegálně denní v mlhovkách. Tak to potom mají pravdu. Edited January 8, 2016 by motosman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Ne to nemá svítit... Tak to rozhodne ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pali octavia Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Sorry chlapi omlouvám se nesvítí obrysovky ale směrovky nevite jak se to da odstranit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 (edited) ...ted jsem se známým přišli na tp že je to asi americké svícení Urcite neni. Pokud bys mel nakodovanou Ameriku, tak sviti jen potkavaci/mlhova svetla bez parkovacek. Mohl bys mit nakodovanou Skandinavii... Kazdopadne podle tveho popisu ti tezko nekdo poradi. EDIT: Napsal jsi rychleji... Sviceni blinkru jde myslim nekde v diagnostice nastavit. S tim ti ale neporadim. To neznam... Edited January 8, 2016 by LucasCZE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motosman Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Jj. Někde to tu je, ale vůbec netuším. Možná téma o kódování... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AR1 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Ahoj, vypadá to opravdu na "Ameriku". Přenastavit přes VCDS, tuším že v "9" a Long coding". Najdeš tam seznam nastavení podle zemí (území) a zaškrtneš si to správné (z hlavy nevím které). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts