Přejít na obsah

Sedadla


homy

Doporučené příspěvky

Mám tmavou alcantaru/kůže v kodiaqu a jsem s ní max spokojen. Alcantara je textilie proto nemůže pálit jako kůže, "pálit" mohou jen části z kůže - boční vedení apod, ale na tom člověk nesedí. Dokonce mi přijde, že se nepotím tolik jak na obyč. textilních sedadlech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Nedavno jsem koupil Supa 7/2016,takze predpokladam uz mimo zaruku. Elektricke sedacky se mi taky nepatrne hybou do stran a to me neskutecne vytaci. Tusite nekdo,jestli je nejake levnejsi/jednodussi reseni,nez menit ram sedaku? Predpokladam,ze to zrovna za hubicku nebude. Diky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Zdravím,

mám dotaz ohledně výměny sedadel. Mám ambiente sedadla a rád bych je vyměnil za style provedení. Přední mám elektrická s výhřevem, sehnal jsem ta samá ve verzi style. Půjdou mi vyměnit kus za kus bez nějakého kódování a při ponechání původních řídících jednotek, nebo musím dát i řídící jednotky které jsou k těm stylovým? Hádám, že  rozměrově by asi mělo vše sedět, chci vyměnit všech 5 sedadel, stylové z combi za mé ambiente také do kombiku. Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Ahojte,

potreboval by som poradiť ide o šoférovú sedačku vo výbave LK koža vyhrievanie/fúkanie žačalo mi v nej " cukať " hlavne pri zatáčaní prípadne väčšom hupnutí autom tak sedačka vydáva zvuk ako keby boli povolené elektrické motorčeky prípadne nebola dobre uchytená ?? Nemáte s týmto skúsenosť čo to môže byť ? Sedačku som vymontoval všetko čo som vedel som dotiahol aj pod sedačkou krytky ventilácie atď avšak nič nepomohlo " cukanie " pokračuje stále... Je to dosť otravné hlavne pri tažšom človeku. V autorizovanom servise boli schopný povedať len, že výmena za nový kus..

 

Ďakujem vopred za reakcie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, ďakujem našiel som to v histórií, teraz skúsim nájsť niekoho kto to bude vedieť vymeniť, nakoľko v servise moc ochotný neboli.  Ak by tu bol náhodou niekto kto si to robil doma sám budem vďačný za každý postreh prípadne to vedel rovno aj spraviť okres BA, NR nech sa kľudne ozve zaplatím radšej jemu...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...