Přejít na obsah

Aplikacia Carista OBD2 + ELM327 adapter


Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes máti úspěšně též aktivoval hill asistenta(FIII 2016 Style) a funguje. Mám nastaveno early a 2% a drží asi 3s. Ale až bude čas poladím zda bude držet ještě o chvíli dýl. Hned bych si na něho zvykl i u mého :(:wallbash:

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 3. 2018 na 13:47, Malta napsal:

00470.thumb.JPG.31e95b94056f773e767d53f7fc45e65a.JPG02394.thumb.JPG.bbbdbb4f6066ac9ecca7f6384d2566b4.JPG02563.thumb.JPG.18a576bb89a1e09aca8afb62cdc35e48.JPG

 

No todle je uplne super :-) jdeto to nekde jednoduse ziskat ? nedival jsem se jeste na strejdu googla ?

Jinak dneska jsem zkusil Rapida 2017 4 mesic Monte Carlo a moc jsem toho neudelal.Chtel jsem rucicky a neslo nebo spis tam nebyla vubec volba,kolik litru dotankovat taky nebyla volba,klakson po vytazeni klicku taky volba nebyla :-) tak doufam ze to pujde nekdy v dalsi verzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Carista mi najde pokaždé chybový kód:

CAN network gateway

01044 Control Module incorrectly Coded

Screenshot_2018-03-28-13-47-16.png

 

Mohl jsem si to způsobit tím, že jsem přes Caristu aktivoval a deaktivoval nějaké funkce? Např. jsem aktivoval asistent rozjezdu do kopce, aktivoval protočení rafiček budíků, deaktivoval upozornění na bezpečnostní pás, deaktivoval stahování oken dálkovým ovladačem, deaktivoval automatické zapnutí zadního stěrače při zařazení zpátečky jsou-li zapnuté přední stěrače, změnil jazyk přístrojového panelu z ENG na CZ, vypnul denní světla při zatažené ruční brzdě?

 

Popř. mohl jsem si chybu způsobit třeba tím, že jsem do auta koupeného bez autorádia instaloval autorádio Škoda Blues?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj tak jsem dneska zkusil opet Rapida ale 2014 r.v.Nejdriv jsem to zkusil s verzi 3.7.23 a pri aktivaci Cornering me to vyhodilo tuto hlasku.Netusite nekdo proc ? Dal komunikace probehla bez problemu aktivoval jsem na zkouzku dotankovani paliva,ale treba protoceni rucicek jsem zde nemel.Vubec tam ta moznost nebyla jako kdyby ta funkce uplne zmizela.Vzal jsem teda mobil kde mam verzi 3.7.20 a zde se funkce ukazala a slo protoceni rucicek aktivovat.Zkusil jsem teda opet Cornering ale to dopadlo stejne se stejnou chybu.Poradite nekdo kde by mohl byt problem ?

Screenshot_2018-03-28-19-31-35.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 50 minutami, Macman napsal:

Caute, instalovana posledni verze 3.7 beta 23, Rapid 03/2017 pred FL . Nicmene uz asi u treti verze a nikde jsem nenasel kde aktivovat protoceni rucicek, taktez hill assist ani množství paliva. jedine co jsem zprovoznil jsou stopky :( 

 

Bohuzel to stejne mam i ja,ale mam vic problemu jak jsem psal vis.Snad nekdo poradi co stim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎25‎.‎02‎.‎2018 na 11:57, sk0d@ napsal:

Ak vies po anglicky tak im posli report aj s popisom problemu.

Převčírem jsem zkusil Debug menu, poslal jim report, sice anglicky neumím ani pozdravit, ale přes google překladač jsem přeložil, že v aplikaci není nabídka na vypnutí Start Stop systému pro mé vozidlo a dnes od supportu email, že do další verze Beta-24 tu funkci i pro mé vozidlo implementovali a jestli to chci vyzkoušet. To je bomba. Jen se divili, kde jsem vzal verzi Beta-23. A poslali mi link (pozvánku) do beta testování na iOS. To je mi ale k ničemu, když mám jen Android. Nemáte už testeři k dispozici tu verzi Beta-24? Prý byla vydána před několika hodinami.

Editováno: , autor: osobne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave mi ju aktualizovalo. Ked nezaspim pri uspavani krpca tak ju uploadnem. Hlavne nech nikto nic neprezradi vyvojarom.

 

Edit @osobne skus teda to vypnutie start stopu:

 

Nech sa paci, Carista 3.7 beta-24 je TU.

 

Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.

Editováno: , autor: sk0d@
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, vyzkoušeno. V nastavení jsou 3 nové položky.

V sekci Lights přibila položka "Use daytime running lights as position lights when parked". Tak jsem zkusil dát disabled a denní světla nyní nesvítí, když vozidlo stojí. Buhužel nesvítí ani při zapnutém motoru, když vozidlo stojí, a ani pri jizde, jinak bych tu volbu využil, aby mi pri stani s vypnutym motorem denni svetla nesvitila. Tahle volba tedy nepracuje korektne, dal jsem info vyvojarum.

V sekci Other přibily položky "Auto start/stop system (if equipped)" a "Auto start/stop system info display (if equipped)", takže jsem dal u první položky disabled a předpokládám, že SSS je deaktivován, protože když jsem nastartoval, popojel, vyřadil a zabrzdil, okamžitě na displeji v přístrojovém panelu vozidla proběhl text: START-STOP NENI MOZNY. Ta druhá položka u mě asi nic nedělá, protože ten text tam proběhne i když u ní zvolím volbu disabled.

Díky za spolupráci.

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, osobne napsal:

Udelej to jako ja, Debug menu, poslat report, popsat ktere volby ti tam pro tve vozidlo chybi a cekat az se ozvou, ze to implementovali do dalsi beta verze.

 

no to je hezky ale nechci aby se neco provalilo,to radsi pockam na instrukce od nekoho kdo je oficialne v testovacim teamu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, osobne napsal:

Neni se co provalit, kdyz se neprokecnes jako ja, ze jsem mel verzi beta-23.

 

a to neni v tom logu videt ta verze kterou to testujes ?Nevim jaka je oficialni verze a kterou ma clovek prizat :-) jak rikam nechci neco riskovat.Pockam jestli se nevyjadri sk0d@   

ale dekuji za radu jak to vyresit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi ne, proste mi napsal neco v tom smyslu, jestli nechci vyzkouset beta verzi, kde tu pozadovanou nabidku implementovali, a ja odepsal, ze mam verzi beta-23 a nabidka tam neni, on odepsal ze to je az ve verzi beta-24 a jaktoze nevidi v minulosti zadnou komunikaci se mnou, kdyz pisu, ze uz mam beta verzi, (myslel si, ze uz jsem beta tester), ja mu odepsal, ze jsem mel beta verzi pujcenou od kamarada s jeho mobilem. Tot vse. Nevidi ani emailovy ucet, pod kterym jsem v Google Play, pro komunikaci jsem pouzil jiny email. Nyni me nabizi, ze muzu byt beta testerem, kdyz mu napisi email pod kterym jsem v Google Play, ale ja uz dosahl toho, co jsem potreboval, tak o testovani nemam zajem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak urcite ano.Ja sam nemam problem se zapojit do testovani,ale nevim jak a co je potreba a nechci nikoho dostat do problemu.Proto me napadlo pouze preposlat log a dotycnej by ho pouze preposlal.Zadna velka prace si myslim.Samozrejmne kdyz me tester dovoli zaslat log rovnou knim a v pripade dotazu od firmy se muzu odkazat jeho jmeno tak je reseni jeste jednodussi ale nechci delat neco co dotycny nevi.Sam tady psal at se na nic neprijde.Tak pokouset to fakt nechci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...