Přejít na obsah

Aplikacia Carista OBD2 + ELM327 adapter


Doporučené příspěvky

Ahojte. Aká verzia LuckyPatcher je potrebná pre tie tu odkazované patchnuté verzie caristy? Na zaciatku je odkaz na patcher 6.3.5 ale sťahovanie sa zasekne na konci a neviem či to je kopmplet (ale tes integrity archívu je OK).

A tuto je novší,  https://www.luckypatchers.com/download/

ale neviem či to nebude nejaký problém....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sk0d@ psal jsem ti SZ, možná jsi to nečetl, tak se zeptám tady, třeba to bude zajímat i ostatní, co nemají zkušenosti s LP a crackem ... o nějakou stránku zpět byla odemknutá beta verze 3.7 beta27 a teď jsi tu dal ofiko 3.6.5. Je lépe mít tu novější beta, nebo raději o něco starší NEbeta verzi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne ako pise[mention=100027]osobne[/mention], napr. mne na Golfe beta verzia ukazuje viac kodovania, ale oficialna verzia 3.6.5 zas obsahuje navyse odblokovanie elektronickej rucnej pri vymene dosticiek a kotucov. Je to individualne. Vseobecne je ale Beta vzdy bohatsia na customizations.

 

Nahraj si instalacne subory obou do mobilu a mozes priamo v aute prehadzovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak uz hotovo, psalo to ze to nejde,ale kdyz jsem rozkikl okno taktam bylo "presto instalovat" bo tak neco, ale stejne kdyz jsem to naistalvoal a dal podle navodu tak jsem ke konci mel jiny moznosti, tak to zkusim a uvidime.

Jeste se zeptam, jeden clen na foru mi nastavil corner, ale funguje jen na zatoceni volantu na blinkr nee, ze zapomnel "neco" zatrhnout, nevite co?? 

a jeste mam zaply nouzovy brzdeni,ale nefunguje:-/ je to podmineny rychlosti aby blikaly vystrazny??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkoušel jsem zapnout též výstražné a nefungovalo. Zkoušel jsem společně s blikáním brzdových, nejdříve jedno, pak i společně fázi 2, posléze samostatně fázi 2 ... ovšem to jsem si neměl jak ověřit, neměl jsem nikoho kdo by jel za mnou. Společně s tím jsem měl zaplé i ty výstražné, pak už jen ty výstražné, ale ani když jsem brzdil na krev, gumy kvikaly, tak se výstražné nerozblikaly. Jen se pro jistotu zeptám, zda po nakódování je potřeba vypnout motor (klíček) a poté opět otočit, aby se to aktivovalo? ... testováno na 3.7beta 27 ... zkoušel jsem 3.6.5 a ta ani tyto možnosti na světlech neměla.

Screenshot_2018-06-17-17-49-10.thumb.png.5ddf7e5ff32ea02a0cf205be571c392c.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@PcGamer To je pro mě novinka, že by Corner měl svítit při zapnutí blinkru :o.

 @Malta Mám za to, že blikání brzdovek při panickém brzdění a blikání výstražných po zastavení, je na všech FIII z výroby. Mně to teda funguje bez nějakýho kodovaní. Musí se brzdit z rychlosti alespoň 70-80km/h, přitom ABS musí být v činnosti. Během brzdění potom blikají brzdovky a po zastavení blikají výstražné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Galaxy64: ;-) jj to tak kdyz das blinkr a jedes vic jak 40 km/h tak nic, ale kdyz spomalis pod 40 km/h tak se rozsviti;-) bo to ma octavia fl jinak?? viz:

jo a jeste pri zpatecce se rozsviti taky;-) obe.

 

 

ja mel za to ze pri prudkem brzdeni blikaji vystrazne, teda tak to bylo u tourana r.v. 09. u octavia II fl je to jinak??

Editováno: , autor: PcGamer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...