Přejít na obsah

Aplikacia Carista OBD2 + ELM327 adapter


Doporučené příspěvky

tak u me F3 9/2017 jsem s pomoci verze 3.6.5 nejdriv zkusil aktivovat protoceni rucicek a vypnuti varovani nezapnuti pasu. oboje fungovalo takze jsem jeste vypnul s/s a zapnul corner funkci u mlhovek, uvidime az nekam pojedu ale predpokladam ze to bude bez problemu. jeste jsem chtel zapnout zadni parkovaci kdyz je zapnute DRL coz slo ale znamena to taky zapnuti podsviceni vsech tlacitek/pristroju v interieru takze to zatim nechavam vyple

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to dáváš pokuty i Renaultům, nebo jiným značkám, které takto vyjíždějí z výroby (svítí denní vpředu i obrysové vzadu). Nehledě na to, že toto není žádné ohrožování silničního provozu, ba naopak dochází k zviditelnění daného vozu, což přispívá k bezpečnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktuálně platí toto:

Provedení a umístění světel pro denní svícení je dáno homologačním předpisem EHK/OSN č. 48, jejich používání se řídí zákonem o provozu na pozemních komunikacích. Samotná světla jsou homologována dle předpisu EHK/OSN č. 87.

 

 
Tímto končím tuto debatu, předpisy tady máte, tak si je nastudujte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi - ja som uspesne patchol Caristu 3.0.beta-19 (Lucky Patcherom 6.3.5), aj OBDII adapter mam dobry (ELM327 Identifier mi ukaze samu zelenu). Ale ked sa spajam s autom, Carista si vypyta znacku auta. Ja zvolim Seat, ponukne mi rok (najvyssie 2015), a ked to vyberiem, tak mi Carista napise, ze auto nie je podporovane. Namatkovo som klikol aj na Skodu a tiez to neslo.

 

Mam Seat Leon, r.v. 2016.

 

Neviete nieco poradit ?

 

Stano

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi - mne Carista (oficialna verzia 3.6.5) pri vybere volby "Customize" hlasi, ze mam nepodporovane auto. Zaujimave ale je, ze ked zvolim "Diagnose", alebo "Service", tak to mi ide.

 

Pritom auto mam podporovane (Seat Leon r.v. 2016) a ODB2 adapter tiez (ELM327 identifier mi ukaze vsetko zelene)....

 

Netusite, kde by mohol byt problem ?

 

Stano 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čaute.

Predpokladám že neexistuje nejaké dokumenty kde by boli popísané nejaké funkcie (čo to presne robí v aute), že? Proste treba prečítať celú diskusiu...

Mne osobne vŕtajú v hlave tieto veci a myslím že to nejde nastaviť (O3 2014 TDI CR 110kW)

1)zavretie okien pri zamknutí auta. Príde mi absurdné že to nieje štandard a ani to nejde nastaviť na paneli a myslím ani v Caristovi.

2)Znižiť citlivosť pre ACC (adaptívny tempomat). Na ACC som sa dosť tešil, ale i keď ho dám na najkratšiu vzdialenosť, tak to spomaľuje príliš skoro. Kamión na diaľnici je predomnou cca 100m (trvá ešte 5s než ho dobehnem) a auto už spomaľuje. Premňa je to vzdialenosť keď ešte predbiehanie neriešim. Takto ma to núti zbytočne skoro vliezť dakomu pred auto alebo brzdiť.

Prípadne by som uvítal možnosť vypnúť adaptívnosť úplne.

3)nefunguje mi zatváranie okien pri daždi (parkovanie). Ale neviem či som tú možnosť pochopil OK.

4)nefunguje mi sklopenie spolujazdcovho zrkadla pri cúvaní (áno mám to prepnuté na pravé zrkadlo, v infotainmente to pritom vidím)

5)nejaké lepšie varovanie keď šoférujem, motor beží a spolujazdec vystúpi z auta (KESSY)  (ak mi to zdochne po 100km, tak problém)

6)Asi nejde nastaviť aby to dobíjalo stále a nie Yntelygentne?

7)HillHold - mám pocit že sa mi to podarilo zapnúť ale teraz to nejde (nie že by to bola veľká tragédia)

8)ide nejak presvedčiť controller aby dobíjal ACU stále a nie len keď sa mu zachce?

 

Ak to tu bolo riešené, tak ma nekameňujte, ale pri hľadaní v 29 stranách sa dačo i prehliadne. Stačí napísať že napr 3) tu bolo riešené...

Ďakujem,

Editováno: , autor: kluvi
Bod 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skusil som aj Caristu 3.6.6 (trial verziu z Google Play) a stale mi pinda, ze nepozna auto. Pritom podla webu Caristy je Seat Leon 5F rocnik 2016 podporovany. Opakujem, ze ELM327 Identifier mi ukaze vsetko zelene a navyse ine funkcie ako Customize v Cariste mi idu.....

 

Nem rozumiem. Netusite niekto, kde by mohol byt problem ?

 

Stano

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...