Přejít na obsah

Aplikacia Carista OBD2 + ELM327 adapter


Doporučené příspěvky

V 3. 8. 2018 na 22:17, fonarik napsal:

Potřebuji poradit : na mém telefonu Huawei p9 nejsem schopen Caristu odemknout. Zkoušel jsem vše možné, LP mám v poslední verzi, vše dělám dle návodu, záplaty jsou a když spustím Caristu, tak se nedostanu dál přes hlášku, že můj telefon nepodporuje "in-app billing" viz obrázek. Samozřejmě jsem googlil, nastavil kde co, vymazal cache v google play, nastavil platební kartu a stejně to nepomáhá. Jediná verze, co mi funguje, tak 3.6.5, ale ta neumí všechna nastavení. Naposled jsem stáhl a postupně vyzkoušel všechny verze od od "fonarik" a bohužel nejde odblokovat. Nemůžete mi někdo poslat do SZ nebo dát sem odkaz na stažení hotové APK, která by nevyžadovala další úpravy? Pokud možno, něco novějšího. Díky moc.  P.S. Jestli mi někdo poradí s problémem in-app billing, tak ještě lépe....

Screenshot_20180802-143032.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli chceš Caristu otestovat, legálně byla možnost 7 dní přes subscription, stačí si přečíst můj příspěvek.
Nainstaluješ normální betu z linku protože jinak musíš být betatester.
Tzv. crack neinstaluj, to jsem nepochopil někdo z aplikace odstranil mikrotransakce. Možná v jiné aplikaci se pak funkce aktivují ale tady je to blbost....
Aktivací subscription se aktivuje Carista i verze beta na všech zařízeních s google účtem přes který si žádal o zkušební dobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To 7 denní testování můžu zkusit, ale tím si moc nepomůžu, protože některá nastavení chci zkusit a třeba časem zase zablokovat. Přesně v takové situaci jsem teď. Kámoš tady z fóra za mnou přijel, spolu jsme něco nastavili z jeho Caristy a odjel. Teď to potřebuji změnit a moje funkční verze 3.6.5 ty možnosti vůbec nenabízí :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám instalováno 3.7. beta -49. V googlu na účtu nastavenou platební kartu. Zkusmo jsem na play vybral aplikaci Torque Pro (OBD 2 & Car), která stojí 88,70. Normálně to pokračovalo k placení až do finálního potvrzení úhrady. Takže mi placení přes play asi funguje. Ale u Caristy se mi nikde nic nenabízí, žádná zkušení doba. Když spustím beta caristu v mobilu, tak mám jen možnost dalšího Update. Když jej zvolím, otevře se mi stránka PLAY a na ní zase jen odinstalovat nebo otevřít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Torque apd. jsou aplikace placené přes Google play.
Jak jsem psal výše v Caristě jsou mikrotransakce. Hry nehraju a vím to :-D
Tj. dáš diagnostiku - diagnostika objeví chyby dáš vymazat kde je položka s dolarem bo co a otevře se překvapivě Google play kde bude ona zkušební doba pokud jí ještě nabízí. Nebo customizace nastavím TCS dám save otevřou se mikrotransakce.
Toto se provede na první položce a od té doby 7 dní se odemknou všechny položky ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu předsedo! Měl jsem to nastaveno v infotaimentu. Ale jsem si skoro jistý, že v Caristě to nastavení je také.

To "imlirec" Varianta s přidržením tlačítka na palubce nefungovala, jen se odemkly dveře a hned jak jsem zase dosáhl 15 km/hod. tak se zacvakly :-)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pratele, je mozne, ze jsem si nejakym nedopatrenim Caristou vypnul moznost vyberu barev v ambientnim osvetleni? Dopredu pisi, ze auto je tim vybaveno a jeste minuly tyden jsem si menil barvu (je tam 10  možností). Dokonce mi ted linka ve dverich uz nesviti vubec. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...