Přejít na obsah

Aplikacia Carista OBD2 + ELM327 adapter


Doporučené příspěvky

V 26. 9. 2018 na 23:19, zeroA6M napsal:

tak ted jsem zkusil ten 2. link a hlasi mi ze nemam in-app purchase dostupne.

protoze jsem nepochopil logiku crk.support. holt cele forum jsem dlouho od zacatku necetl a ztratil se v tom;) kdyz bylo psano odemcena apod. ted mam aktivni 7day trial s betou 53 a otci zkusil zapnout HHC a corner. tak uvidim zda to bude fungovat. nasledne zkusil nainstalovat LP a 3.8.1, ale v aute neotestovano.

Editováno: , autor: lumirnavrat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepíšeš co máš za auto, takže jen obecně a nemusí fungovat na všech autech.

Vypnutí hlášení SPZ - jde

CH/LH - nevím jak si to představuješ že by to pak fungovalo, funguje jen LH a to ho musíš ještě při vystupování aktivovat manuálně.

Ruční ovládání světel - opět, co tím myslíš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, myslel jsem CH (po příjezdu domů ťuknout do páčky dálkových a auto potom zůstane svítit). Ale je pro to třeba nechat vypínač světel v poloze potkávacích. Takto to funguje na OIII a novějších, u starších netuším. Co se týče caristy na OII tam tam bohužel zkušenosti nemám. (deaktivace varování osvětlení SPZ  je v záložce světel)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U O2 fl je v caristě položka "Cornering lights". Tím se i aktivují mlhovky při zpátečce. Víc možností aspoň já nemám. U O3 je nastavení detailnější. Vypnout hlášení SPZ jde až u O3. U O2 jde vypnout hlášení jen pro přední nebo zadní světla. Nastavuje se hodnova Voltů pod které to hlásí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chci si pořídit tuto aplikaci včetně adaptéru, ale bude to chvíli trvat, než mi přijde domů. Dnes jedu do servisu, kde jsem plánoval nechat vypnout start stop systém přes VCDS tak, že se zastaví minimální hodnota napětí baterie z 7,6V na 12,1V. No a můj dotaz je ten, jestli po takovémto zákroku budu moci v budoucnu třeba start stop zapnou už přes caristu, anebo jestli nedokáže předělat předchozí úpravy a měl bych radši počkat až na Caristu a udělat vše až skrze tu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...