Přejít na obsah

spotřeba 1.6 tdi cr


Doporučené příspěvky

Na dálnici při 130+ mám taky dost přes 6. Navíc CR je na způsob používání citlivější než PD. Celkově je víc jako benzín - má plynulejší zátah a dá se (má smysl ho) točit, ale zase si dokáže vzít. Plus ten nešťastný eko pětikvalt... Šestikvalt s kratšími kvalty a o trochu delší šestkou by tomu motoru slušel víc, ale pro emise je lepší pětikvalt, tak musíme trpět. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Já mám v posledni době težkou nohu + zima tu spotřebu taky asi dost zveda. Pravda jezdím spíše delší trasy a mimo centra měst...

 

spot.jpg

 

S letni Vervou  v létě (na zimních gumách !!! R15 FULDA KRIST CONTROL) jsem mival běžně spotřebu 4,2 až 4,5 nostop klima na 21°C !!!

Na zimni Vervu mi sle spotřeba nějak narostla... asi ale i zimou. Olitany 1,5mm Fuldy jsem prezul az v lednu za Polarisy 3 tak uvidím zda se toto promitne. 

 

Jinak mám všechny tankovaní a spotřeba co ukazuje palubák sedí na desetinu s evidenci tankovaní na webu !

 

Rekord je 3,4lit na 170km trase v patek dopoledne v kolonach na trase Martin-Zilna-Cadca-Roznov-Hranice. Ale to byla skákacka v nizkych otackach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Spotreba na PP sa dá korigovať. Treba si odsledovať aspoň 3 tankovania a potom sa dá nastaviť percentuálna korekcia. Stačí k tomu kábel a VCDS. U mňa na TSI to bolo +3 % aby PP ukazoval správne. Od vtedy mi tankovania s priemernou spotrebou súhlasia na desatinu presne.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...

Tak opet hodim moji statistiku celkem najeto 281 000. Zima to o neco zvedla... Podezreni na propoustejici termostat. Tankuji Vervu/Diesel Plus na Tescu + Avanti Rakousko. Jizda rozhodne ne na spotrebu,spis na pokuty.... :D ale jezdim prevazne dalky a cca 30% dalnice (tempomat 140-150kmh)

 

Schránka 01.jpg

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...