Likas7 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Zdravím, koupil jsem Octavii rs r.v. 12/2007. Bylo tam klasické škodovacké radio. Dal jsem tam Columbus a vše šlapalo. Pak mi auto vykradli a ted mi v servisu řekli že když tam dají nějaký Columbus nebo jinou 2din navigace, že sice běží ale nekomunikuje s repro. Nevíte náhodou někdo v čem je zakopaný pes. Děkuji moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 V kódování toho Columbusu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Likas7 Posted January 13, 2016 Author Share Posted January 13, 2016 To není. To už v servisu zkoušeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Ferda ma pravdu, jedine blbe nakodovane, po kodovani je nutny restart navi. Pokud je tam sound system tak prekontrolovat zesilovac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Likas7 Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Jen se chci podělit o řešení problému. Není to v kodování , je to v tom že se musí dát před zesilovač nějáká součástka stojí 4000 Kč a pak to funguje s jakoukoliv neoriginál navigací a rádiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts