Jump to content

Kdo umí přizpůsobit IMMO v Octavii 2 - Morava

marfy8

Recommended Posts

Zdravím ...

Hledám odborníka z oboru, který by mi dokázal přizpůsobit IMMO v předface Octavii 2 ale mám facelift budíky. Redukci už mám udělanou, budíky fungují jen auto nenastartuje (IMMO) ...

Je to O2 1.6MPI rok 2006

Již se mi nabídl jeden uživatel ovšem je až z Prahy. Není tady někdo, kdo by to zvládl poblíž Moravy/ Brna?

Práci samozřejmě zaplatím.

Díky za nabídky a pokud jsem to špatně zařadil, moc prosím o přesunutí.

• 5 weeks later...

Tak bych chtěl poděkovat uživateli ferda25 ...  :kol-47: :kol-47: :kol-47:

Je to člověk, který ví co dělá, ochotně poradí. Dokázal mi rozchodit OII facelift budíky s maxidotem a aktivovat i nějaké funkce navíc. Dokonce jsme to celé zvládli přes poštu, protože to mám trochu z ruky ... Peněz za odvedenou profi práci nelituju a všem ostatním doporučuju.

FL budíky mají funkční IMMO a zobrazují úplně všechno. Ovládání pomocí FL MF volantu také funkční. Později tu dám video.

• 1 year later...

Ten face budíky do předface O2 nedá...pokud máš zájem napiš mi sz. Stačí mi poslat staré budíky, nové budíky + všechny klíče. Až přijdou budíky zpátky, tak musíš vyměnit konektor nebo dát redukci. To už by mohl někdo zvládnout z tvého okolí. Pokud budeš potřebovat s autem někam dojet na přepojení konektoru, nechá se i to vyřešit.....více přes soukromou zprávu.

Edited by ferda25