marfy8 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Zdravím ... Hledám odborníka z oboru, který by mi dokázal přizpůsobit IMMO v předface Octavii 2 ale mám facelift budíky. Redukci už mám udělanou, budíky fungují jen auto nenastartuje (IMMO) ... Je to O2 1.6MPI rok 2006 Již se mi nabídl jeden uživatel ovšem je až z Prahy. Není tady někdo, kdo by to zvládl poblíž Moravy/ Brna? Práci samozřejmě zaplatím. Díky za nabídky a pokud jsem to špatně zařadil, moc prosím o přesunutí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Zkus kontaktovat Vašu, je z Prostějova. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marfy8 Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 Díky, napsal jsem mu. Snad odpoví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marfy8 Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Tak bych chtěl poděkovat uživateli ferda25 ... :kol-47: Je to člověk, který ví co dělá, ochotně poradí. Dokázal mi rozchodit OII facelift budíky s maxidotem a aktivovat i nějaké funkce navíc. Dokonce jsme to celé zvládli přes poštu, protože to mám trochu z ruky ... Peněz za odvedenou profi práci nelituju a všem ostatním doporučuju. FL budíky mají funkční IMMO a zobrazují úplně všechno. Ovládání pomocí FL MF volantu také funkční. Později tu dám video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trabik Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Prosím o kontakt na Vasu mám stejný problém. Jsem z Olomouce. Velice vám děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 http://www.cardiagnostik.cz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 (edited) Ten face budíky do předface O2 nedá...pokud máš zájem napiš mi sz. Stačí mi poslat staré budíky, nové budíky + všechny klíče. Až přijdou budíky zpátky, tak musíš vyměnit konektor nebo dát redukci. To už by mohl někdo zvládnout z tvého okolí. Pokud budeš potřebovat s autem někam dojet na přepojení konektoru, nechá se i to vyřešit.....více přes soukromou zprávu. Edited November 30, 2017 by ferda25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Až tam moje znalosti nesiahajú , len Trabik chcel kontakt, tak som ho tu na fóre našiel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts