Přejít na obsah

Hučení a vibrace uvnitř auta


MarekPa

Doporučené příspěvky

Zdravím,

dnes jsem si vyzvedl auto z autorizovaného servisu, bylo tam na přelakování levého zadního blatníku a výměnu zadní lampy. Auto jsem vyzvedl a jel do práce... hned jsem si všiml, že je něco špatně, tak jsem do servisu volal, co s tím dělali, prý že nic, že ani nic neodstrojovali, tak nevím... Projevuje se to tak, že zhruba od 20 km/h a více se začne ozývat hučení, jak kdyby tak 100x silnější než klasické hučení od zimních pneu... čím rychleji se jede tím je to někdy slabší, někdy silnější... převážně se to děje při jízdě rovně, když se zatáčí, tak je to slabší, ale přesto je... myslím si, že to není ložisko, to zní trošku jinač, nedokážu to lépe specifikovat.. myslíte, že by to treba mohla být rozhozena souběžnost kol? Jak to zvedali kvůli lakování, že by to nějak rozhodili? a nebo co by to mohlo být?... jo ještě.. auto ani nikam netáhne.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím no, je to fakt divné... zkoušel jsem i na parkovišti dát kole naprosto doprava nebo doleva jezdit kruhy, různě slalom apod.. nijak se to neprojevovalo.. ani brzdy netahaly při rychlém brždění, takže nějaký ten plast by to být mohl.. ale zase v tom servise mi přes telefon tvrdili, že to auto bylo pouze na lakýrně, že nebylo ani nijak odstrojeno.. tak nevím no ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...