Jump to content

Vše kolem navigace DX

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Co jsem zase zjistil já je, že na základě množících se dotazů na tyto mapy, od majitelů systému DX,

začal vydavatel zvažovat možnost vydání, vzhledem k tomu, že zmiňované mapy má k dispozici i na jiných systémech.

Toto byla emailová informace přímo z Blaupunktu nebo Teleatlasu ( nejsem si jistý, vzhledem k tomu, že jim psal známý a né já).

Každopádně žádný konkrétní termín neuváděli.

Možná bude stát za to koupit nejvyšší řadu 2din Kenwoodu. Vzhledem k tomu, že má dotykový display, má i větší zornou plochu displaye,

navíc má 2 USB sloty, Slot na iPod, hrajou v něm DVD, rovnou obsahuje i navigační modul Garmin a aktualizace map se provádí pomocí paměťové

karty ;)

• 2 months later...

Dobrý den.

Mám na Vás prosbu. Nevlastním toto auto, ale strýc ano. Bohužel je to dovoz z německa a jeho originál autorádio s navigací DX nemá češtinu a prý by potřeboval CD pro východní evropu pokud to říkám správně) prý by tam měla být čeština. Nerozumím tomuhle moc, protože sám vlastním stařičkou leštěnku škoda 130GL, ale i tak bych mu rád pomohl. Prohlížel jsem si tu témata, ale buď jsem slepý nebo jsem to tu nenašel. Za případnou pomoc předem děkuji a samo bych za pomoc zaplatil.

Děkuji všem.

měl jsem stejný problém,že má DX neuměla češtinu.Zajel jsem do škodovky a tam mi to přehráli a bylo po problému.nevím jestli tehdy po mě chtěli 200kč....

Takže začal bych tím.Zeptat se ve škodovce

To už zkoušel. V jednom autorizovaném servise mu řekli, že u to udělají za téměř 5 tisíc, že se jedná v podstatě jako by mu to autorádio prodali pro Nás vyrobené a v druhém řekli, že to nejde (neodůvodnili to). :-(

Dobrý den.

Mám na Vás prosbu. Nevlastním toto auto, ale strýc ano. Bohužel je to dovoz z německa a jeho originál autorádio s navigací DX nemá češtinu a prý by potřeboval CD pro východní evropu pokud to říkám správně) prý by tam měla být čeština. Nerozumím tomuhle moc, protože sám vlastním stařičkou leštěnku škoda 130GL, ale i tak bych mu rád pomohl. Prohlížel jsem si tu témata, ale buď jsem slepý nebo jsem to tu nenašel. Za případnou pomoc předem děkuji a samo bych za pomoc zaplatil.

Děkuji všem.

češtinu udělám, mapy mám..

• 3 months later...
  • 3 months later...

Cccc, proč by to nevypálil? Když se bude snažit... :palec2: Kdyby nééé, tak nechť mi hošík napíše. Poradím. Já jsem si teď sháněl kopii, protože mé origo CD se nevím proč nějak zakalilo a už skoro nečte a šlo mi to a to jsem rád, že na klávesnici najdu symbol ° !

Ahoj Johane, ale čtou, já když jsem se včera vrátil, tak jsem to hned registroval! Ale malér, pomalu celé odpoledne jsem se snažil to vypálit, ale ani ťuk! Asi opravdu to vypalovačka v noťasu nevezme !? :help::) Jinak SZ, díky Karel :smich:

Páč ne každá vypalovačka to umí vypálit,na noťasu to třeba nemusí nikdo ani zkoušet......

Ahoj Johane, ale čtou, já když jsem se včera vrátil, tak jsem to hned registroval! Ale malér, pomalu celé odpoledne jsem se snažil to vypálit, ale ani ťuk! Asi opravdu to vypalovačka v noťasu nevezme !? :help::) Jinak SZ, díky Karel :smich:

No a neříkal jsem to? Některý lidi jsou nepoučitelný :smich: