Přejít na obsah

Řazení - zkušenosti, problémy


kkaktus_Baxton

Doporučené příspěvky

  • o 8 měsíců později...

Zdravim,

mam novu Fabiu III 1.0 TSI 81KW s manualom necely mesiac (najazdenych 1800km) a uz 3-krat sa mi stalo, ze som nevedel zaradit 1. prevodovy stupen. Teda paka akokeby zaskocila (no lahsie ako obvykle), a po uvolneni spojky bol pocut neprijemny zvuk z prevodovky a zratal som zuby... Chcem sa opytat, ci je to normalne, ci si nova prevodovka len musi "sadnut" alebo ci to mam riesit v servise.

Vdaka

Editováno: , autor: tomi737
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Nakoniec do servisu sa mi podarilo objednat az o par tyzdnov neskor ako som chcel, ale i tak som tuto navstevu zrusil. Po mesiaci pozorovania sa mi zalezitost so zlym radenim cez zuby uz vobec neobjavila. Asi sa musela prevodovka trochu zabehnut a zrejme aj ja som si musel na radenie zvyknut... je to o nieco ine ako na Fabii 1 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma
  • o 6 měsíců později...

Zdravim vas, chtel jsem se zeptat, vlastnim Fabii 3, 1.4 tdi 77kW a mam problemy se zarazenim zpatecky. Ne vzdy se mi to zadari napoprve a docela me to rozciluje. Najeto mam aktualne 58 tisic. Auto mam teprve tyden. Je to normalni? Dale pri stlaceni paky a nasledneho zarazeni zpatecky, kdyz se zadari, tak mi pak radici paka poskoci nahoru ( zpatecka stale zarazena ). To je taky bezne? Mel jsem predtim vw golf, kde se zpatecka radila stejne a nikdy mi paka nevyskocila, tak me to zarazi.

Editováno: , autor: Maaakus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Jazdim podla citu neriadim sa co mi vypisuje je to proste benzin a potrebuje otacky samozrejme nie az tak ze sa to prehana ale aj to neni naskodu trosku mu stupit na krky. Inak je velmi dobre sprevodovana to sa mi luby. Jazdim prevazne dlhe trasy cca 700-800km a ide dobre najazdene cca 60000km za necele 3roky. Skusal som aj co to da 215km/hod. a mozno by este isla.....

Foto ake otacky ma pri 200km/hod.

IMG-e78f39b1166e8cbb2f7a173ca9e849d4-V.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

ty 1.2 TSI 81kW továrně jedou hodně dobře, pokud nechceš tak tě 2.0 TDI 103 kW ve dvojkové ovci není schopná v akceleraci předjet, jede to naprosto stejně... Asi proto tyto jednotky zařízli a tříválec v poslední verzi přidusily, až příliš konkurovali 1.5  TSi...

Myslím si že 1.2 TSi 81kW je asi jeden z nejlepších koncernových dostupných motorů, povedl jsem jim, nemá žádné slabé stránky, nebo známé problémy. Lepší je snad jen 103 kw 1.4 TSi ale ty si lidi drží a v bazaru když jsou tak předražené...

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravím, mám na svoji Fabii 1.0TSI 70kw 2018 problém se zařazením zpátečky. 

 

Když chci zařadit zpátečku tak zhruba v 1 z 5 případů se mi stane, že to jde přes zuby. Někdy se to stane i několikrát za sebou. 

 

 

 

Spojka je maximálně došlápnutá. 

 

 

 

Nevíte co s tím? 

 

Najeto 70000km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...