Přejít na obsah

Řazení - zkušenosti, problémy


kkaktus_Baxton

Doporučené příspěvky

Tohle je strašná stupidita. Proč bych měl řadit jedničku a pak zpátečku? V příručce se ani nic takového nepíše. Když někde dojedu na dvojku a zastavím, tak chci dát zpátečku a parkovat. A je tam ještě házet jedničku.

 

Každopádně jsem volal do Škodovky. Popsal problém. Technik mi řekl, že by to dělat nemělo a že se mám dostavit na prohlídku. Auto je v záruce. Tak uvidíme. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli to Patriku moc neřešíš. Holt chvilku počkám nebo jedničku a pak zpátečku. Nebo přijeď a půjčím ti mýho Favouše co má v převodovce už 31let původní olej teda pokud tam nějaký je.  Tam něco zařadit je umění obzvláště za studena. To ti pak bude řazení ve Fabce připadat úžasně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Čau borci, stalo se vám u fabie 1.0 TSI 81 kW že by šlo ztuha řazení? Dam příklad: když podrazuju z 5 na 4 nebo z 4 na 3 tak jde zařadit jakoby s odporem,nechce mě to tam pustit ale přes zuby to nejde.. když radim směrem nahoru tak to tam padá hezky, nevíte čím by to mohlo být? Dneska se jdu objednat do servisu na prohlídku tak jim řeknu aby na to mrknuli. Ještě dodám že se jedná o rok 2017 a najeto necelých 60k 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...