Přejít na obsah

Adblue


ado1973

Doporučené příspěvky

Ahojte. Ake mate skusenosti s dolievanim mocoviny do Yeti. Na co dat pozor, typy triky, ako casto dolievate atd. Mam objednany 81 kw motor a caka ma to iste. Tiez by ma zaujimalo ci sa da priebezne kontrolovat mnozstvo adblue pocas jazdy na MFD, resp ci tieto udaje poskytuje len Maxidot, alebo len ked sa dostane pod urcitu hranicu a system ziada okamzite doplnenie. Diki

Editováno: , autor: ado1973
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Yeti chtěl dolít 5 az 6 l po ujeti prvních 6500. Hlásil dojezd 2400 km. Koupil jsem kanystr 5l ze škoda dílů i s hadici na přelití. První otočení kanystru a močovina cedi mimo hadici do auta. Takže hadici nutno opravdu poradne dotáhnout a první otočení kanystru mimo auto.další nákup asi budu řešit od autobusaku nebo kamionaku za cca 6 Kč za litr. Z toho origo kanystru to bylo cca 40 Kč/l. Kanystr s hadicí tedy jen na přelití a nákup adblue od kámošů.jinak to ani moc nesmrdí. Myslel jsem ze to bude horsi a to přelití jde Teda dost pomalu. Nechtěl bych tu dobu držet 10 l kanystr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...