Jump to content

Dětské zrcátko

k0j0t

Recommended Posts

Hmmm... Tak jsem to nakonec po delší době objevil u Octavií... Ještě musím to hledání poladit... Prvně mi to jejich vlákno vůbec nevyskočilo

@Pawouk nebo někdo z adminů: můžu poprosit o smazání vlákna? Na to jsem vůbec nepřišel...

SORRY.... :kol-44:

Hmmm... Tak jsem to nakonec po delší době objevil u Octavií... Ještě musím to hledání poladit... Prvně mi to jejich vlákno vůbec nevyskočilo

@Pawouk nebo někdo z adminů: můžu poprosit o smazání vlákna? Na to jsem vůbec nepřišel...

SORRY.... :kol-44:

Já myslím, že to tady může zůstat. On by to časem třeba zase někdo založil a týká se to FIII. Takže za mě je to OK.

Asi ti velkou radost neudelam. Koupil jsem si ho a uz bych za ty prachy nikdy nekoupil. Zrcatko neni ze zrcadla, ale je tam nalepena jen nejaka odrazova folie. Kdyz se divam na deti, tak nejdou poradne videt. Vubec treba nevidim, jestli maji zavrene oci - kdyz natocim klasicke zrcatko, tak to jde videt nadherne (jen porovnani).

Že tam bude fólie jsem z podstaty věci tušil. No, kostky jsou vrženy, zrcátko je už asi i v autě nalepene. Naštěstí to stojí "jen" asi 450 Kč, takze v té ceně auta se to docela ztratí.

Jinak tady na to víceméně nejsou negativní ohlasy.

http://forum.skodahome.cz/topic/127814-vniřní-dětské-zrcátko/?hl=%2Bdětské+%2Bzrcátko

Kdysi jsme měli takový "aušus" z hypermarketů a kromě toho že pořad padalo, tak vidět bylo obstojně.

Uvidíme, sundat a zahodit se to dá vždycky.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Zdravim vsetkych

Na skoda e-shope je pri danom zrkadle taketo upozornenie :

Obmedzenie: Nie je možné použiť pre vozidlá vybavené vnútorným spätným zrkadlom s asistenčnými systémami.

To znamena, ze ked budem mat dazdovy a svetelny senzor, tak sa dane detske zrkadlo neda pouzit?

Dakujem za info