Přejít na obsah

Chiptuning


Albrecht

Doporučené příspěvky

Takže co tedy? Chtěl bych si nechat chipovat auto a tuto firmu mám jednu z nejblíže, reference nejsou špatné, to že se někomu nelíbí že něco podělali na stránkách, to mě vážně hooodě trápí když mi udělají kvalitně chip. Ale právě nevím, někdo kdo tam byl názor? jednou čtu já tam nemohl bejt u toho, druhej píše zase že tam stál a povídal si s nima celou dobu, tak sakra co to? To je přesně ono člověk hledá něco o firmě a někdo je spokojený někdo ne, proto by mě tedy zajímalo zda nevíte něco více? Je to kvalitní? Stojí to za to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Děkujeme za všechna slova chvály, které jsem si zde ve foru přečetl. Jsme rádi, že naše úpravy dělají radost, přinejmenším většině zákazníků. Pokud jde o přítomnost u úpravy, to opravdu dodnes neumožňujeme. Nejde jen o know-how, ale celkově o organizaci práce. Během dne provádíme několik úprav souběžně, kdyby chtěl být každý přítomen, nezvládali bychom to organizačně. S každým zákazníkem rádi provedeme osobní pohovor, popř. jízdní zkoušku s vozem s diagnostikou a vše podrobně vysvětlíme, u samotné úpravy bohužel není možné být. Přesto si ale myslíme, že je nejdůležitější výsledek, dobře odvedená práce a že naše diagnostické jízdní testy jsou ku prospěchu všech.

 

 

A k těm výkonům u vedeným na webu, samozřejmě se může stát, že máme v katalogu uvedený vůz s motorem, který neexistuje. Ono udělat katalog s více než 6000 motory, které jsme schopni upravit, není snadné. Obvykle to vzniká tak, že přidáváme některou konkrétní motorizaci, která nám v katalogu chybí a protože třeba víme, že je ve Fabii, automaticky počítáme, že je v Roomsteru, Golfu, Polu atd. Pak se může stát, že je konkrétní motor přidán špatně k některému modelu, u kterého se nevyráběl. Pokud nás na to někdo neupozorní, samozřejmě to může v katalogu být roky. Nicméně stále se snažíme katalogy vylepšovat a aktualizovat. U aut, které se upravují často, by ale zásadní chyby být neměly. Stejně tak s výkony, pokud někde uvedeme nereálné navýšení výkonu. Pokud se na konkrétní vůz někdo objedná, všimneme si chyby a zákazníka dopředu informujeme. Uklepnout se při zadávání může každý, určitě se to někdy stalo každému z vás.

 

 

Pěkný den

Michal

PowerTEC - značkový chiptuning s.r.o.

Editováno: , autor: Michal - PowerTEC
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 týdny později...

Díky známému jsem našel firmu www.powercar.cz  přímo v Hradci Králové která se zaměřuje na chiptuning. Vlastním Octavii 1.9TDi 66kW r.v. 1999. Úprava výkonu na 85kW a spotřeba se mi snížila o cca. 0,8l/100km. Jsem velice spokojený protože za ty peníze co jsem se informoval by mi to nikdo jiný neupravil. Jelikož se jednalo o starší model do roku 2000 bylo nutné přeprogramování a pájení nových pamětí. Za 2h jsem odjížděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak tak koukam na ty stranky powercaru, tak tu neni ani zminky ze by vykon ladili na zatezove brzde a deklarovali vysledek grafem . Tudeiz se zrejmne jedna o prachsproste a obycejne nalejvace , tam bych auto nedal nai omylem. Takovi lide ani nevedi co do toho davaji, hlavne ze je vydelek, jediny nastroj je notebook s cinskym kabelem a pochybny cip stazeny buh vi kde z googlu . A jeste maji drzost psat kolik presne to bude mit kw, smutne taky je , ze se vzdy najdou hloupi lide, kteri jim na skoci a jeste maji odvahu potom tyto bludy sirit dal a verbovat dalsi potencialni zajemce o tuning. Fuj , hanba !!!   3000,-kc za 10 minut prace neni spatny vyvar, takze je na kazdym jestli chce usetrit 3-4 tisice , nechat si dokurvit motor, turbo, spojku a podporovat takovehle zlodeje a amatery, nebo si zvoli osvedceneho upravce s vybavenim a brzdou , kde maji zaruku na zivotnost komponentu a diagnostiku pred i po uprave.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 1 rok později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...