Přejít na obsah

Tlumiče KO? ČI JINÁ ZÁVADA


Ihnaja

Doporučené příspěvky

Dobrý den, potřeboval bych radu. Dnes jsem vyjížděl z parkoviště,najel na nerovnost a začalo mi rupat u pravého předního kola. když jsem jel tak první 200m než jsem zastavil u marketu tak to dělalo celkem intenzivně především při rozjíždění a když se auto houpalo na nerovnostech. Poté jsem jel po vedlejší cestě cca 10km a udělalo to už jenom párkrát,shodil jsem kolo,ozkoušel stabilizační tyč zda drží a zdá se být všecko okey. Proto se chci zeptat, zda je tlumič KO či byl jen zatuhlý a mám s tím jezdit dále.

 

Auto: Škoda Fabia ,rok výroby 2000,najeto 170 tisíc,koupeno při 144 tisících, při 160 tisících jsem měnil stabilizační tyče. A měl bych také uvést,že my minulý týden měnili v servise brzdy+destičky Bosh.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mně to taky tak jednou dělalo na přední nápravě, sundal jsem kola a u každého kotouče měl povolený trn malý zajičťovací šroubek. Tak jsem je dotahl na obou kolech. Protože se mi to nezdálo že by to dělal jenom on tak jsem ještě gumovou palici poklepal na brzdiče. Vypadal z nich trochu bordel, dal jsem to dohromady a už to nedělalo. Ale je to jen můj případ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dnes jsem vyjížděl od domu,kde stálo auto na nerovnosti a cestou (cca 500m) to vrzalo jako prase na každé nerovnosti,ba když zatlačím na karoerii aby se auto zkouplo tak to vrže jako prase... asi to bude uložení tlumiče alespoň podle zvuku který zhruba od místa kde je nádoba na chladící kapalinu G12

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...